Apelul tinerei care a sunat la 112 și a spus că este sechestrată în București a fost fals
Românii sunt speriați. Un gălățean a sunat la 112, după ce fetița sa nu a ajuns de la școală
Ultima Ora Justiție Social

Apelul tinerei care a sunat la 112 și a spus că este sechestrată în București a fost fals

Apel tinerei de 16 ani, care a sunat la 112 vineri seara și a spus că este sechestrată într-un apartament din București, a fost fals, anunță Poliția Capitalei. Fata, din județul Constanța, a declarat că nu a fost nicio clipă în pericol și că totul a fost o farsă.

În urma verificărilor de amploare și căutărilor făcute de polițiștii Capitalei, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale, tânăra care a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată într-un apartament din București a fost găsită sâmbătă dimineață, în jurul orei 02:00, într-o locuință din sectorul 6.

Adolescenta, în vârstă de 16 ani, din județul Constanța, a declarat însă că nu s-a aflat în nicio clipă în pericol și că totul fost o farsă.

Ea a fost dusă la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Sectorului 6, unde a fost audiată.

„Precizăm că minora a furnizat pe durata convorbirilor telefonice cu operatorii 112 informații ce au fost verificate de polițiști și s-au dovedit ca fiind false”, anunță Poliția Capitalei.

Cercetările au fost declanșate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, mediafax.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.