Meteorologii au anunțat prognoza meteo a lunii noiembrie. Ce temperaturi așteptăm
Vin temperaturile de toamnă. De când se va răci vremea
Ultima Ora Breaking News Social

Anunțul Meteorologilor. Vremea se schimbă radical. Urmează temperaturi de vară

Meteorologii ANM a emis prognoza meteo pentru data de luni, 4 noiembrie. temperaturile vor crește în toată România.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade. Cerul va fi temporar noros și va ploua în regiunile intracarpatice, în zonele montane și pe arii restrânse în rest.

Vremea în București

Vremea va continua să se încălzească. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade. Cerul va fi temporar noros, iar seara și noaptea vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo din 4 noiembrie este una bună pentru brașoveni, chiar dacă va ploua puțin. Temperaturile maxime vor atinge 20 de grade Celsius, iar cerul va fi mai mult însorit. Temperaturile minime vor coborâ până la 8 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca

Va ploua și la Cluj-Napoca. Temperaturile maxime vor atinge însă și aici 20 de grade Celsius, pe când cele minime vor scădea până la 6 grade Celsius. Vântul se va înteți puțin și va sufla cu 15 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Ieșenii vor avea parte și ei de puțină ploaie. Cerul va fi însă mai mult însorit, iar temperaturile maxime vor atinge 20 de grade Celsius, pe când cele minime  vor scădea până la 12 grade Celsius. Vântul va sufla cu 18 kilometri pe oră!

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii