Anunțul medicilor despre starea de sănătate a lui Donald Trump! Când va ieși președintele SUA din spital 5
Probleme pentru Donald Trump. Se teme că va fi suspendat din funcție
Ultima Ora #coronavirus Externe

Anunțul medicilor despre starea de sănătate a lui Donald Trump! Când va ieși președintele SUA din spital

Medicii Sean Conley şi Brian Garibaldi au declarat, duminică, la Walter Reed National Military Medical Center, că starea preşedintelui SUA, Donald Trump, se îmbunătăţeşte şi că liderul de la Casa Albă ar putea fi externat luni. 

“Pe parcursul bolii, preşedintele a avut două episoade trecătoare de scădere a saturaţiei de oxigen. Am discutat motivele acestor scăderi şi despre dacă este cazul să intervenim.  A început tratamentul cu dexametazonă.

Joi dimineaţa, de când am plecat de la patul preşedintelui, prezenta doar simptome uşoare şi nivelul oxigenului era în jur de 90%. Vineri târziu, când m-a reîntors, preşedintele avea febră ridicată şi nivelul oxigenului scădea sub 94%.

Având în vedere aceste două aspecte am fost îngrijorat asupra unor posibile progresii ale bolii. Am recomandat ca preşedintelui să îi fie dat oxigen suplimentar pentru a vedea cum reacţionează. Preşedintele a spus hotărât că nu are nevoie, că nu are probleme cu respiraţia, că era obosit, avea febră şi cam atât.

După un minut, cu doar doi litri, aveam nivelul oxigenului din nou la 94%. A stat pe oxigen suplimentar în jur de o oră. Mai târziu în cursul acelei zilei, când echipa medicală a fost alături de el, preşedintele se ridicase din pat şi se mişca în reşedinţa sa, prezentând doar simptome uşoare.

În ciuda acestei stări bune, toată lumea a fost de acord ca preşedintele să fie mutat la Spitalul Walter Reed pentru monitorizare”, a explicat Sean Conley, medicul de la Casa Albă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii