ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DIN PARLAMENT! AVOCATUL POPORULUI, RENATE WEBER, VA FI DEMISĂ. ȘI VALER DORNEANU ESTE ÎN PERICOL 5
Ultima Ora #CURTEA CONSTITUTIONALA Politic

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DIN PARLAMENT! AVOCATUL POPORULUI, RENATE WEBER, VA FI DEMISĂ. ȘI VALER DORNEANU ESTE ÎN PERICOL

Actualul Avocat al Poporului, Renate Weber, este în pericol de a-și pierde postul, imediat după alegerile parlamentare, din 6 decembrie.

Anunțul despre demiterea Renatei Weber, a fost făcut de liderul deputaților, PNL, Florin Roman, în plenul Camerei Deputaților.

„Ne-am obişnuit ca în ultima vreme majoritatea PSD să vină cu tot soiul de propuneri care de care mai populiste, fără să susţină şi sursa de finanţare.

Din păcate, axa răului formată din PSD şi Curtea Constituţională a lui Dorneanu şi Renate Weber continuă să facă rău României. Noi sperăm că nu pentru mult timp.

Sper că în două luni românii vor face ceea ce trebuie şi vor da un vot împotriva acestei axe a răului.

florin roman pnl

Le promitem românilor că imediat ce vom avea majoritate o vom demite şi pe Renate Weber, care nu este Avocatul Poporului, ci este avocatul PSD.

Vă promitem că va trebui să începem şi o reformă profundă constituţională, astfel încât Curtea Constituţională să fie a României şi nu a domnului Dorneanu”, a spus Roman, în plenul Camerei Deputaţilor.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii