Tudorel Toader, ultima declarație din postul de Ministru al Justiției. ”Se pot face lucruri mai multe și mai bine”
Tudorel Toader, ironic la adresa procurorilor din cazul Caracal. ”Greu de înțeles știința”
Ultima Ora Justiție

Anunț cutremurător de la Bruxelles pentru Tudorel Toader. Demiterea ministrului justiției. FOTO

Modul în care ministrul justiției Tudorel Toader conduce sistemul de justiției din România îngrijorează autoritățile de la Bruxzelles.

Acestea cer demiterea de urgența a lui Tudorel Toader întrucât slăbește justiția din România.

Mandatul lui Tudorel Toader este încercarea de a slăbi justiţia, pentru a-i face pe plac şi de-al scăpa de închisoare pe Liviu Dragnea. E clar că e nevoie de un nou guvern şi de un nou ministru al Justiţiei, care să facă ordine. PNL s-a angajat ca în prima zi de guvernare să desfiinţeze secţia specială pentru magistraţi.

Nu vrem magistraţi intimidaţi, ci liberi. Vom desfiinţa şi nu vom pune nimic în loc”, a declarat Siegfrid Mureşan. Cea mai bună garanţie ca OUG 7 să nu-şi producă efectele e schimbarea guvernului. Toţi miniştrii justiţiei din PSD – ALDE au fost un pericol pentru justiţia din România.Demisia sau demiterea ministrului Toader ca primă măsură, dar nu venirea unui ministru obedient, ci un nou guvern”, spune europarlamentarul PNL.

Siegfried Mureșan, ATAC la Teodorovici. ”Nu a convins pe nimeni”. Cerere de la UE pentru Guvernul Dăncilă

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii