Antoine Griezmann vrea să plece de la Atletico Madrid. Ce salariu îi oferă Barcelona
Ultima Ora Sport

Antoine Griezmann vrea să plece de la Atletico Madrid. Ce salariu îi oferă Barcelona

Antoine Griezmann (28 de ani) e gata să lase Atletico Madrid pentru Barcelona. Şi nu oricum, ci pentru un salariu cu şapte milioane de euro mai mic, conform mediafax.ro

Potrivit Mundo Deportivo, Griezmann le-a transmis şefilor de pe Camp Nou că regretă decizia luată vara trecută, când a refuzat transferul în ultimul moment, dar şi că e gata să vină în vara lui 2019 alături de Leo Messi şi Luis Suarez. Iar motivul ar fi reprezentat de eliminarea lui Atletico Madrid de către Juventus Torino în optimile de finală ale Ligii Campionilor, dar şi şansele mici pe care clubul de pe Wanda Metropolitano le mai are la titlu. În condiţiile în care a pierdut de două ori finala şi nu o va putea juca în acest an chiar pe propriul stadion, atacantul francez consideră că trebuie să facă următorul pas, spre Barcelona, cu care crede că se poate apropia mai mult de marele trofeu.

În această vară, clauza de reziliere a lui Griezmann scade de la 200 la 120 de milioane de euro, iar ea face parte dintr-un contract pentru care şefii lui Atleti au făcut eforturi financiare deosebite. Anul trecut, l-au convins pe Griezmann să rămână la Madrid cu un salariu de 23 de milioane de euro, fără taxe. Acum, francezului e gata să accepte de la Barcelona unul de „doar” 16 milioane de euro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.