Francezul Griezmann printre nominalizați
Francezul Griezmann printre nominalizați
Ultima Ora Sport

Antoine Griezmann pleacă de la Atletico Madrid. Unde se poate transfera francezul

Eliminarea în optimile Champions League în fața lui Juventus, după ce Atletico Madrid câștigase primul meci, pe teren propriu, cu 2-0, l-a afectat peste măsură pe starul lui Diego Simeone, francezul Antoine Griezmann. 

Acesta a decis vara trecută, înainte de turneul final al CM din Rusia, să rămână la Atletico Madrid, semnând prelungirea contractului, în schimbul celui mai mare salariu din istoria clubului: 20 de milioane euro net anual, scrie fanatik.ro

Griezmann a fost convins și de proiectul propus de Diego Simeone și de faptul că Atletico are acum unul dintre cele mai moderne stadioane din Europa, Wanda Metropolitano, fapt care, în mod normal cere și o ridicare de ștachetă a performanțelor din partea echipei. Ceea ce nu pare a se întâmpla, pentru că va fi un nou sezon fără nici un trofeu pentru cei alintați los colchoneros.

Ori ceea ce Antoine Griezmann vrea cel mai mult este să câștige trofee. Este campion mondial cu Franța și acest lucru este o mare performanță, dar la nivel de club francezul nu se poate lăuda decât cu trofeul Europa League, deși a fost de două ori la câteva secunde de a bea șampanie din Champions League Trophy, în finalele pierdute cu mare ghinion în fața vecinilor de la Real.

Griezmann are foame de trofee

Griezmann e din ce în ce mai convins că șansele de a obține performanțe mari cu Atletico sunt scăzute și vrea să plece la un club unde să știe că poate atinge aceste obiective. Motiv pentru care clubul de care a fost foarte aproape vara trecută, Barcelona, îi redeschide porțile. Catalanii apreciază calitățile lui Griezmann și îl doresc din nou din această vară.

Când a semnat noul contract cu Atletico lui Griezmann i s-a pus o clauză de reziliere de 200 de milioane euro. Însă, este stipulat în contract că după un an această clauză va scădea la 120 de milioane, o sumă pe care Barcelona o poate plăti. Acest lucru ar obliga însă și gruparea catalană să renunțe fie la Coutinho, fie la Dembele, pentru a-i face loc lui Griezmann.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.