Anchetă în Vrancea, după ce un operator 112 i-ar fi spus unei fete, care era urmărită în trafic de mai mulţi indivizi, că nu are echipaje disponibile 1
Ultima Ora Social

Anchetă în Vrancea, după ce un operator 112 i-ar fi spus unei fete, care era urmărită în trafic de mai mulţi indivizi, că nu are echipaje disponibile

Poliţiştii din Vrancea au început o anchetă, după ce o operatoare de la serviciul de urgenţă 112 i-ar fi spus unei tinere că nu are echipaje disponibile pentru a-i oferi asistenţă. Fata sunase pentru a anunţa că a fost şicanată în trafic de mai mulţi bărbaţi, care au urmărit-o până acasă.

Poliţiştii de la Biroul Control Intern din cadrul Inspectoratului de Poliţie Vrancea au început o anchetă, după ce o operatoare de la 112 i-ar fi spus unei tinere că nu are echipaje disponibile.

„La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, conducerea a dispus verificări prin structura specializată, structura de control intern, urmând ca în funcţie de rezultatul verificărilor să se dispună măsurile legale care se impun”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, o tânără judeţul Vrancea a sunat la 122 şi a solicitat ajutorul poliţiştilor, dar operatoarea i-ar fi spus că nu are echipaje disponibile. Poliţista i-ar fi spus fetei că nu ştie în cât timp poate să direcţioneze un echipaj către locul apelului, deoarece poliţiştii sunt angrenaţi în mai multe misiuni.

Aceleaşi surse spun că în acest caz sunt mai multe apeluri telefonice şi că în discuţie ar fi intervenit şi un bărbat, care s-a recomandat a fi tatăl fetei. Acesta i-ar fi pus mai multe întrebări operatoarei de la 112, în timp ce înregistra discuţia.

Toate aspectele sunt analizate de poliţiştii de la Control Intern, iar la final aceştia vor decide dacă operatoarea de la numărul de urgenţă a acţionat conform regulamentului şi vor stabili dacă se impun sancţiuni împotriva acesteia.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.