Ana Birchall a măturat pe jos cu Tudorel Toader: ”Răspunsul a fost nu!” 1
Tudorel Toader o ironizează pe Ana Birchall. ”Nu mă surprinde”
Ultima Ora Justiție Politic Social

Ana Birchall a măturat pe jos cu Tudorel Toader: ”Răspunsul a fost nu!”

Ministrul Justiției, Ana Birchall, anunță că a refuzat solicitarea fostului ministru Tudorel Toader că ministerul să-i pună la dispoziție un autocar și o mășină.

„Am primit această solicitare, am răspuns instituțional: nu. Pentru că așa am considerat. Am rămas fără cuvinte, oricum. Nu avem automobile pe care să le dăm așa. Iertați-mă, mi se pare o cerere… Răspunsul a fost nu, oficial și instituțional”, a declarat Ana Birchall, marți.

Tudorel Toader, fost ministru al Justiției și actual rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, a cerut Ministerului Justiției să i se pună la dispoziție, gratis, din patrimoniul Agenției Naționale a Bunurilor Indisponibilitate (ANABI), un autocar pentru universitate, potrivit documentelor consultate de G4Media.ro.

„Va rugăm să transmiteți, fără plata, din patrimoniul Ministerului Justiției – Agenția Națională a Bunurilor Indisponibilizate la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, un mijloc de transport-autocar, în vederea optimizării bunei desfășurări a activităților cu studenții precum și a unor proiecte prioritare ale Universității”, se arată în adresa obținută de G4Media.ro.

Numai că ANABI, instituție care până acum trei luni a fost în subordinea lui Toader, nu are în patrimoniu niciun autocar, potrivit surselor judiciare consultate de G4Media.ro.

Fostul ministru Toader vrea, în aceleași condiții, și o mășînă pentru o instituție partenera, Biblioteca Universitară Mihai Eminescu din Iași.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.