ULUITOR! Alina Mungiu Pippidi vrea PSD la putere! Alianța cu SUA și NATO este inutilă
ULUITOR! Alina Mungiu Pippidi vrea PSD la putere! Alianța cu SUA și NATO este inutilă
Ultima Ora Breaking News Economic Politic Social

Alina Mungiu Pippidi dezlănțuită. Susținătoarea lui Dragnea atac furibund la Iohannis. Laude pentru Dăncilă

Politologul Alina Mungiu-Pippidi spune că președintele Klaus Iohannis a fost „mai puțin respectuos cu Constituția” decât a fost fostul președinte Traian Băsescu.

„Klaus Iohannis s-a dovedit în ultimele luni a fi mai puțin respectuos cu Constituția decât era Traian Băsescu. Asta este situația. Cineva care ascultă răspunsul de la Curtea Constituțională și spune ca lasă, mai așteptăm o săptămână până punem în practică, poate o să pice Guvernul și nu mai contează, nu se poate numi că este cineva care respectă Constituția.

Dezastru mi s-a părut oricum un cuvânt exagerat. O țară în care oamenii și-au dublat veniturile de când a intrat România în Uniunea Europeană, nu e o țară care trebuie să își petreacă timpul văicărindu-se. Suntem o țară de consumatori.

A fost la guvernare un partid de stânga care a mizat foarte mult pe creșterea de consum. Acesta nu fost un secret, a fost un program. Și partidul care vine acum susține același lucru. Salariul va crește”, a spus Pippidi la ”Subiectiv”, de la antena3.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.