ȘAH MAT: PIPPIDI SPUNE CĂ SERVICIILE SECRETE PLĂTESC PRESA OCCIDENTALĂ SĂ DENIGERZE PSD-UL
Ultima Ora Breaking News Economic Politic Social

Alina Mungiu Pippidi dezlănțuită. Susținătoarea lui Dragnea atac furibund la Iohannis. Laude pentru Dăncilă

Politologul Alina Mungiu-Pippidi spune că președintele Klaus Iohannis a fost „mai puțin respectuos cu Constituția” decât a fost fostul președinte Traian Băsescu.

„Klaus Iohannis s-a dovedit în ultimele luni a fi mai puțin respectuos cu Constituția decât era Traian Băsescu. Asta este situația. Cineva care ascultă răspunsul de la Curtea Constituțională și spune ca lasă, mai așteptăm o săptămână până punem în practică, poate o să pice Guvernul și nu mai contează, nu se poate numi că este cineva care respectă Constituția.

Dezastru mi s-a părut oricum un cuvânt exagerat. O țară în care oamenii și-au dublat veniturile de când a intrat România în Uniunea Europeană, nu e o țară care trebuie să își petreacă timpul văicărindu-se. Suntem o țară de consumatori.

A fost la guvernare un partid de stânga care a mizat foarte mult pe creșterea de consum. Acesta nu fost un secret, a fost un program. Și partidul care vine acum susține același lucru. Salariul va crește”, a spus Pippidi la ”Subiectiv”, de la antena3.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii