Alexandru Cumpănașu vrea la prezidențiale. Anunț incendiar. ”Niciun candidat nu are scop sau viziune” 1
Ultima Ora Politic

Alexandru Cumpănașu vrea la prezidențiale. Anunț incendiar. ”Niciun candidat nu are scop sau viziune”

Alexandru Cumpanasu a anunțat, joi seară, într-un live pe Facebook că începe să strângă semnături pentru a-și depune candidatura la Președinție. El a negat vehement până acum că ar intenționa să facă acest pas, conform aktual24.ro

„Va întreb pe voi: este cazul să candidez la președinția României? Este o întrebare foarte importantă pe care v-o adresez și am nevoie de sfatul dumneavoastră. Pentru cei care consideră că DA, vreau să va spun că timpul este extrem de scurt și este aproape imposibil. Spre satisfacția unor nemernici care astăzi își freacă mâinile!”, a spus Alexandru Cumpanasu.

El a anunțat că începe să strângă semnături, să vădă câtă lume îl susține pentru Președinția României.

„De aceea eu cred că un om care vrea să candideze la funcția de președinte și care nu vrea sprijinul partidul, și o spun clar, dacă voi face asta nu vreau sprijinul lor, nu vreau să le fiu dator, are parte și de dezavantaje. De aceea, pentru că văd că majoritatea dintre dumneavoastră spuneți că este bine să fac lucrul asta, aș vrea să mă conving că este ceea ce trebuie, motiv pentru care, împreună cu dumneavoastră, în zilele următoare, am să fac acest exercițiu.  Am să încerc să văd câte semnături putem strânge, câți oameni vor să lupte împotriva acestei cangrene sociale, câți oameni vor o Românie fără clanuri. Fac un apel la dumneavoastră să luăm decizia împreună după acest exercițiu. Pentru că dacă nu avem o șansă, trebuie să știm de la început!”, a mai spus Alexandru Cumpanasu.

El și-a anunțat și proiectul cu care vrea să între în alegeri.

„Dacă încep această bătălie și să ajung acolo o fac cu un singur scop, să rad clanurile interlope. Niciun candidat nu are scop sau viziune, niciunul nu este preocupat de clanurile astea. Președintele are serviciile de informații în subordine, este inacceptabil să nu le folosești. Este inacceptabil să nu razi din temelii clanurile interlope

Eu cred că România are nevoie de un președinte care să distrugă aceste clanuri, să facă din această țară o țară fără niciun fel de abuz”, a încheiat Cumpanasu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.