Cumpănașu și-a depus la BEC candidatura la prezidențiale. A strâns peste 230.000 de semnături
Alexandru Cumpănașu, detalii explozive. A dat de urma Alexandrei
Ultima Ora Social

Alexandru Cumpănașu aruncă bomba. Muncă în zadar cu Dincă în cazul Caracal

Alexandru Cumpănașu a declarat, marți, la sediul DIICOT, că nu crede că Gheorghe Dincă este criminalul nepoatei sale, precizând că bărbatul nici măcar nu era în casă la ora la care se presupune că ar fi prins-o pe Alexandra Măceșanu vorbind la telefon cu Poliția.

„Nu vreau să întru în paranoia să cred că este un mare complot, pot spune doar atât, este o chestiune de logică elementară. Bineînțeles că eu am început această declarație de astăzi spunând un lucru pe care mi-l asum și pe care nu cred că e ușor de spus, că eu nu cred că Dincă este criminalul Alexandrei. De ce spun asta? Nu pentru că am vreo simpatie față de animalul asta, care cred că a făcut multe la viața lui și a omorât mulți oameni, ci pentru că nu are niciun sens și nicio logică”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la sediul DIICOT.

Alexandru Cumpănașu susține că Gheorghe Dincă nu era în casă în momentul în care se presupune că ar fi prins-o pe Alexandra vorbind la telefon cu Poliția și că, de aceea, nu mai crede în această ipoteză.

„Dacă acest om, acest animal, acest individ, această viețuitoare a aflat, a prins în fapt victima vorbind la Poliție, indiferent de cum a prins-o vorbind cu polițiștii vorbind la 112, oameni buni, pe bune, acum s-a apucat să facă focul în curte, adică nu are sens nimic. Pe lângă faptul dovedit că la ora la care se presupune că a intrat și a găsit-o pe Alexandra vorbind la telefon, el nu era acolo, deci nu mai există dubiu cu privire la asta. Nu cred că cineva mai are dubii, doar să ne explice procurorii cum era, poate că între timp s-a inventat teleportarea, a inventat-o Dincă în pivniță, din punctul meu de vedere, și vă spun foarte serios, nu cred nicio secundă în povestea Dincă criminalul Alexandrei. Din punctul meu de vedere, omul asta a plecat să facă loc și pentru a lăsa alți complici să o ia pe Alexandra să o mute de acolo și să se miște rapid”, a declarat acesta.

Alexandru Cumpănașu susține că teoria sa este susținută de faptul că Gheorghe Dincă a lăsat la vedere efecte personale de-ale Alexandrei, precum inelul, ceea ce un criminal nu ar fi făcut. „Nu există așa ceva. Eu varianta asta nu o să o accept”, a spus acesta.

Cumpănașu a avut o întrevedere marți dimineață la Avocatul Poporului și urmează să se întâlnească, tot marți, de la ora 17.00, la STS. „La ora 17, voi avea o întâlnire cu șeful STS tocmai pentru a vedea de ce sistemul AML nu a fost implementat până în prezent și ce implicații tehnice are acest lucru asupra vieților, inclusiv a Alexandrei”, a declarat Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei Măceșanu a fost primit în audiență, marți, de către procurorul-șef DIICOT Felix Bănilă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii