Alexandru Cumpănașu a răbufnit după declarațiile lui Felix Bănilă. ”Nu ne-a spus nimic” 1
Ultima Ora Social

Alexandru Cumpănașu a răbufnit după declarațiile lui Felix Bănilă. ”Nu ne-a spus nimic”

Alexandru Cumpănașu a spus, după declarațiile șefului DIICOT, că din păcate informațiile furnizate de Felix Bănilă nu au adus nimic nou, de aceea este dezamăgit de „trecerea în revistă” a lucrurilor deja știute din comunicate de presă.

„Am stat ca pe ghimpi și eu, și familia mea. Avocatul nostru studiază dosarul, l-am ascultat pe domnul Bănilă cu mare atenție. Apreciez că încearcă să comunice public. (…) Din păcate, nu am aflat absolut nimic. Pot să-i spun domnului Bănilă că nu ne-a spus absolut nimic, că presa avea dreptul să pună întrebări nu despre probe din dosar, ci despre traficul de persoane”, a declarat unchiul Alexandri, în fața sediului DIICOT, conform Mediafax.

Potrivit lui Alexandru Cumpănașu, este revoltat deoarece șeful DIICOT a comunicat informații deja cunoscute.

„Astăzi sunt revoltat. Nu se poate să faci o trecere în revistă a ceea ce știu deja. Nu poți să spui lucruri pe care le-ai comunicat prin comunicate de presă. (…) La un moment dat, m-a confuzat, pentru că din septembrie se intorcea în august, din august, în iulie. Am ținut foarte greu pasul. Declarația e un exercitiu de comunicare publică firesc, dar a fost un exercitiu inutil”, a spus Cumpănașu.

Precizările vin după ce șeful DIICOT, Felix Bănișă, a avut, vineri, o amplă declarație de presă în care prezenta radiografia cazului de la Caracal.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.