Un militar amenință că se aruncă de la etajul 7
Un militar amenință că se aruncă de la etajul 7
Social Ultima Ora

Alertă. Un militar amenință că se aruncă de la etajul al unui bloc din Timișoara. FOTO- VIDEO

Un militar angajat al Unității Militare 01109 Timişoara aminința că se aruncă de etajul 7 al unui bloc din Timișoara.

Un militar, plutonier major la o unitate militară din Timișoara, s-a cocoțat pe pervazul unei ferestre a apartamentului în care locuiește.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani amenință că se arunca de la etajul 7 al unui bloc situat pe Calea Sagului din Timisoara.

La fața locului sunt polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara, negociatorul din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș, pompierii și un echipaj medical”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Tânărul de 37 de ani, plutonier major la o unitate militară din Timișoara, s-a cocoțat pe pervazul unei ferestre a apartamentului în care locuiește.

Bărbatul are un copil. A așteptat dimineață că iubita și fiica lui să plece de acasă, iar la scurt timp a fost observat într-o poziție nefirească pe geamul locuinței. Alarma s-a dat în momentul în care acesta a refuzat să răspundă la ușa și a și încuiat-o pentru că nimeni să nu între în apartament, scrie opiniatimisoarei.ro.

Vrea să se omoare
Vrea să se omoare

Pompierii au instalat o saltea gonflabilă în dreptul blocului, iar un negociator al Poliției Timiș încearcă să îl determine pe bărbat să renunțe la gestul extrem.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.