ALERTĂ. Ucraina nu se lasă. Armata lui Zelenski bombardează Rusia 1
Exclusiv Externe Ultima Ora

ALERTĂ. Ucraina nu se lasă. Armata lui Zelenski bombardează Rusia

Mai multe localități de frontieră din regiunea Kursk (Rusia) au fost bombardate, iar loviturile obuzelor au fost înregistrată în satul Markovo și în satul Tetkino, a scris marți șeful regiunii Roman Starovoit pe canalul său Telegram.

„În această dimineață a început din nou cu bombardamente de artilerie a așezărilor de frontieră din districtul Glushkovsky. Sosirile au fost înregistrate în satul Markovo, obuzele explodează din nou în satul Tetkino”, a scris el.

Potrivit acestuia, bombardamentele continuă, relatează TASS. El a mai spus că mai multe case au fost avariate.

„Rezultatele bombardamentelor de dimineață: conform informațiilor preliminare, nu există victime.

În satul Popovo-Lezhachi, au fost înregistrate avarii la unele case, ferestrele au fost sparte în ele, fațadele au fost avariate.

Nu există lumină în Tetkino și Popovo-Lezhachy, ne pregătim să rezolvăm această problemă.

Cu toate acestea, amenințarea bombardamentelor nu a trecut încă”, a spus el.

Satul Tetkino se învecinează cu Ucraina și a fost bombardat de mai multe ori de forțele armate ucrainene. La 1 iulie, mai multe clădiri rezidențiale au suferit pagube minore. La 3 iulie, Starovoit a declarat că au fost trase mortiere într-o zonă din apropierea fabricii de zahăr din sat, fără ca nimeni să fie rănit. Potrivit acestuia, s-au produs pagube la acoperișul, ferestrele și fațadele mai multor case.

Lovituri și în regiunea Bryansk

Forțele Armate ale Ucrainei au bombardat satul Zernovo din regiunea Bryansk. Aproximativ 18 focuri de armă au fost trase, nu au existat răniți, potrivit sursei citate. Acest lucru a fost anunțat în canalul său Telegram de către guvernatorul regiunii Alexander Bogomaz.

„În această dimineață, Ucraina a bombardat satul Zernovo, raionul Suzemsky. Au fost înregistrate aproximativ 18 focuri de armă. Nu au fost victime. Serviciile operaționale lucrează la fața locului”, a scris guvernatorul. Zernovo este situat la granița cu Ucraina. Este situat la 117 km sud de Bryansk.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.