Disperare în PSD. Viorica Dăncilă a aflat adevărul crunt. Partidul este sub 10 la sută
Disperare în PSD. Viorica Dăncilă a aflat adevărul crunt. Partidul este sub 10 la sută
Ultima Ora Breaking News Politic Prezidențiale 2019

Alertă. S-a aflat pe cine aruncă PSD în lupta cu Klaus Iohannis. Vestea vine de Bruxelles

Președintele PSD Viorica Dăncilă a anunțat că partidul pe care-l conduce va anunța la sfârșitul lunii august cine va fi candidatul care se va bate cu șeful statului Klaus Iohannis pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni.

PSD a lansat deja câteva sondaje în care sunt testați mai mulți membrii ai partidului, printre care Eugen Teodorovici, Ecaterina Andronescu, Liviu Pleșoianu sau Șerban Nicolae, dar și un nume din afara PSD.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu spune că PSD va intra în lupta pentru Cotroceni cu Viorica Dăncilă-prim-minsitru și Eugen Teodorovici-președinte al Românei.

”Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru VictoriaTot weekend-ul, pe toate televiziunile am avut parte de imaginile destinate să-i umanizeze pe liderii PSD. N-aş spune că este cel mai rău lucru pentru nişte politicieni hotărâţi să schimbe imaginea partidului de guvernământ.Actorii principali ai filmărilor Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici s-au „bălăcit” cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile, au jucat împreună tenis de masă, au respirat împreună briza sărată a mării după care au avut şi o întâlnire cu primarii cărora le-au mai „pansat” nevoia de bani cu ceva vorbe frumoase .Unii au tratat întâmplarea ca fapt divers, alţii au fost răutăcioşi la adresa Vioricăi şi a lui Eugen iar alţii au criticat apariţia. Fiecare după gustul lui .În realitate, am avut ocazia să vedem „la lucru pentru recuperare de imagine” tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale: Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria. Vrea, nu vrea partidul, asta e !Şi dacă nu vrea partidul, are soluţii mai bune ?”, spune europarlamentarul PMP, Traian Băsescu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii