Alertă! PSD depune moțiunea împotriva lui Orban. Ciolacu sigur de demiterea Guvernului 7
Ultima Ora ciolacu orban Politic ponta psd udmr

Alertă! PSD depune moțiunea împotriva lui Orban. Ciolacu sigur de demiterea Guvernului

PSD depune luni la Parlament  moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului condus de Ludovic Orban, intitulată ”Guvernul PNL, de la pandemie la pandemită generalizată, belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că moţiunea de cenzură va avea 22 – 24 de pagini şi deocamdată este semnată de cei 202 parlamentari ai PSD.

Alertă! PSD depune moțiunea împotriva lui Orban. Ciolacu sigur de demiterea Guvernului 8

”În acest moment este semnată de 202 parlamentari, tot grupul social – democrat a semnat moţiunea.  Avem discuţii cu toate partidele reprezentate în Parlament.

Cred că în acest moment, după ce se va citi textul moţiunii, nu cred că vor exista forţe politice responsabile care să nu voteze această moţiune.

Am cumulat tot: haosul din gestionarea pandemiei, lipsa de credibilitate a Guvernului, sfidarea românilor prin tot felul de chermeze şi fraternizări cu interlopii, dezastrul economic, nerespectarea legilor privind alocaţiile, pensiile şi salariile, mai noi salariile profesorilor, ţinerea  spitalelor închise, scăderea nivelului de trai.

Alertă! PSD depune moțiunea împotriva lui Orban. Ciolacu sigur de demiterea Guvernului 9

Cred că este un moment zero în care nu mai există gri în Parlament, există alb şi negru.

Acest Guvern trebuie să plece îndată”, a declarat Ciolacu.

Alertă! PSD depune moțiunea împotriva lui Orban. Ciolacu sigur de demiterea Guvernului 10

Pentru ca Guvernul să fie demis este nevoie de 233 de voturi. PSD se sprijină și pe parlamentarii, ALDE, Pro România și pe câțiva independenți. PMP și USR nu susțin demersul inițiat de PSD. UDMR a a nunțat că nu va semna moțiunea de cenzură.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.