ALERTĂ! PSD anunță suspendarea lui Klaus Iohannis! Înaltă trădare! FOTO 3
Ultima Ora Politic

ALERTĂ! PSD anunță suspendarea lui Klaus Iohannis! Înaltă trădare! FOTO

Fostul deputat PD, Aurelian Pavelescu, care va candida pe listele PSD, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru un loc de deputat în Diaspora, anunță că președintele Klaus Iohannis, trebuie suspendat.

Președintele PNȚCD, partid care a făcut pact de colaborare cu PSD, încă din vremea lui Dragnea, îl acuză pe șeful statului de înaltă trădare, întrucât a refuzat să promulge legea prin care se recunoaște Tratatul de la Trianon.

”PNȚCD ÎL ACUZĂ PE KLAUS IOHANNIS CĂ NU RECUNOAȘTE TRIANONUL ȘI ROMÂNIA MARE! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI REPREZINTĂ AMENINȚARE LA ADRESA SECURITĂȚII NAȚIONALE!

La 100 de ani de la semnarea Trianonului, Tratatul care a consfințit granițele României Mari, Parlamentul României a adoptat Legea pentru Ziua Tratatului de la Trianon, lege de sărbătoare națională (4 iunie).

Klaus Iohannis a refuzat să promulge legea și a atacat-o la Curtea Constituțională.

CCR a respins sesizarea lui Iohannis,

Decizia fiind publicată în Monitorul Oficial în 8 septembrie. Klaus Iohannis a refuzat, din nou, pentru a doua oară, să promulge legea după decizia CCR, trimițând-o la Parlament pentru reexaminare, pentru că ar exista ”critici din partea ”experților și societății civile” și pentru că este nevoie”de un proces consistent de consultare și dezbatere publică”.

ALERTĂ! PSD anunță suspendarea lui Klaus Iohannis! Înaltă trădare! FOTO 4

În realitate, Președintele pune în discuție NU TRIANONUL, CI 1 DECEMBRIE 1918, ZIUA NAȚIONALĂ, pentru că Trianonul nu este decât consecința Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 de la Alba Iulia!

PNȚCD în acuză pe Klaus Iohannis că nu recunoaște Trianonul și actul Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, prin acțiunile sale și față de atribuțiile pe care le îndeplinește în stat reprezentând AMENINȚARE LA ADRESA SECURITĂȚII NAȚIONALE, potrivit Constituției.

Klaus Iohannis întărește suspiciunile unei mari părți a poporului român și a multor persoane publice, de notorietate, că SE AFLĂ ÎN SLUJBA UNOR PUTERI STRĂINE și subminează statalitatea României prin toate mijloacele.

Încălcările permanente ale Constituției, crearea unui climat de ură, intoleranță și teroare în țară, controlul societății prin partide vasale și poliția politică organizată de Președinte pentru a-i asigura o politică de dictat, cu acordul grupurilor de putere externe, sunt dovezi ale aceluiași comportament antinațional și antidemocratic.

Același Klaus Iohannis, continuator al Grupului Etnic German.

Într-o Românie democratică, Parlamentul l-ar fi suspendat de îndată și ar fi demarat cercetări, dacă se face vinovat de înaltă trădare.

Azi, însă, Klaus Iohannis controlează Parlamentul prin partidele vasale și instituțiile de forță.

Trecerea Legii Trianonului de Parlament și promulgarea ei reprezintă un test, DACĂ ROMÂNIA MAI EXISTĂ SAU NU! Avertizez instituțiile statului cu prerogative în domeniul securității statului, să monitorizeze întreaga activitate a Președintelui României, pentru tragerea la răspundere în viitor!”, scrie Pavelescu pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.