Primul român infestat de CORONAVIRUS în Grecia! Autoritățile sunt alertă! 1
I
Ultima Ora scandal

Primul român infestat de CORONAVIRUS în Grecia! Autoritățile sunt alertă!

Primul caz de turist infectat cu Coronavirus din Insula Creta a fost identificat sâmbătă, fiind necesar ajutorul poliţiei locale pentru identificarea pacientului, scrie presa locală.

O româncă aflată în vacanţă cu soţul său este primul turist diagnosticat cu Coronavirus în Creta.   Autorităţile sanitare sunt în alertă.   Identificarea primului caz depistat pozitiv la testul Covid-19 din Creta are loc la câteva zile după ce aeroporturile regionale au fost redeschise.

Este vorba despre o femeie din România aflată în vacanţă împreună cu soţul.

Autorităţile sanitare şi protecţia civilă au intrat în alertă pentru a localiza femeia şi a-i aduce la cunoltinţă, rezultatul testului, conform presei. A fost necesar ajutorul poliţiei locale pentru a găsi femeia într-unul dintre hotelurile din municipalitatea Hersonissos.

Conform Protecţiei Civile zilnic sunt făcute 825 de teste pasagerilor care ajung pe aeroportul  Nikos Kazantzakis din Heraklion.

Pasagerii testaţi pozitiv sunt plasaţi in izolare 14 zile în hoteluri de carantină, dacă nu au nevoie de asistenţă medicală. În alte cazuri sunt transferaţi în spitale publice.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii