ALERTĂ! Ponta a decis. Votează demiterea Guvernului Orban 3
Ultima Ora Politic

ALERTĂ! Ponta a decis. Votează demiterea Guvernului Orban

Liderii Pro România, partid condus de Victor Ponta, au decis să voteze alături de PSD, moțiunea de cenzură, pe care, liderul social-democraților, Maercel Ciolacu, a anunțat că o va depune în cel mai scurt timp.

”Nu a fost niciodată un haos mai mare ca acum. Situaţia a scăpat de sub control pentru că nu s-au luat la timp măsurile potrivite. În martie, Guvernul visa anticipate şi spunea că nu există riscuri epidemice.

Mai apoi, când era deja prea târziu, a venit cu măsuri dure care au distrus economia şi-aşa şubrezită şi care au îngenunchiat companiile autohtone.

Nu au venit cu soluţii pentru şcoală, pentru sănătate, pentru economie, nu şi-au recunoscut incapacitatea de a gestiona o asemenea criză, au refuzat să asculte de specialişti şi continuă să trăiască într-o lume în care procentele electorale şi alegerile sunt prioritare, indiferent de riscuri.

România este astăzi mai rău decât la începutul pandemiei, Guvernul Orban poartă această vină şi trebuie să plece”, a declarat Victor Ponta, citat într-un comunicat de presă, remis NEWSTEAM.RO.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii