Procurorii dau Decisiva PSD. Carmen Dan va fi pusă sub acuzare în Dosarul10 August
Procurorii dau Decisiva PSD. Carmen Dan va fi pusă sub acuzare în Dosarul10 August
Ultima Ora Exclusiv Politic

ALERTĂ. Plângere penală pe numele ministrului Carmen Dan și a șefului Jandarmeriei Române. Vor fi audiați

ALERTĂ. Plângere penală pe numele ministrului Carmen Dan și a șefului Jandarmeriei Române. Vor fi audiați

Evenimentele fără precedent din Piața Victoriei când jandarmii au intervenit în forță asupra protestatarilor cu tunuri de apă și gaze lacrimogene, acțiune în urma căreia peste 400 de oameni au avut nevoie de spitalizare și îngrijiri medicale se lasă cu plângeri penale.

Astfel,mai mulți parlamentari vor depune cel mai probabil luni o plângeri penale pe numele ministrului de interne Carmen Dan, a șefului Jandarmeriei Române colonelul Gheorghe Cucoș și șefului de dispozitiv din seara zilei de 10 august, au declarat pentru NewsTeam.ro, surse din Parlament.

Unul dintre cei care intenționează să facă acest lucru este deputatul liberal Florin Roman, care i-a răspuns colegului său de partid Ovidiu Raețchi că trebuie ca în cel mai scurt timp să se depună plângere penală pe numele lui Carmen Dan,Gheorghe Cucoș și a șefului de dispozitiv din Piața Victoriei.

”Cred că cel mai corect este să depunem plângere penală împotriva șefului jandarmeriei, Cucos, a șefului de dispozitiv și a ministrului Carmen Dan. Au dat ordine ilegale”, a scris Roman.

ALERTĂ. Plângere penală pe numele ministrului Carmen Dan și a șefului Jandarmeriei Române. Vor fi audiați 1

Mai mult, liberalul Ovidiu Raețchi va cere audierea acestora în cadrul Comisie de Apărare din Camera Deputaților.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii