Alertă. O fată de 15 ani, dispărută de acasă de 10 zile 1
Ultima Ora Social

Alertă. O fată de 15 ani, dispărută de acasă de 10 zile

O fată în vârstă de 15 ani din localitatea Zăpodeni, județul Vaslui este căutată de Poliție după ce a plecat de aproape 10 zile de acasă și nu s-a mai întors.

Poliţiștii vasluieni au anunțat miercuri că o adolescentă în vârstă de 15 ani, din Zăpodeni, județul Vaslui, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 7 octombre și nu s-a mai întors până în prezent.

Fata se numește Baron Valentina-Gabriela, iar la data dispariției, era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, blugi albaștri și eraîncălțată cu o pereche de pantofi sport negri.

Adolescenta are înălțimea de aproximativ 1,60 metri, greutate aproximativă de 55 kg, părul lung, negru, cu șuvițe blonde și roșcate,ochi căprui, un tatuaj la încheietura mâinii drepte și cercei în buza de jos și în cea de sus.

„În prezent, poliţiştii vasluieni desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.

Aceștia fac apel la cetățeni să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau apeleze 112 dacă au văzut-o pe fată sau dacă au informații despre ea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.