ALERTĂ! Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, cere demisii 7
Social Ultima Ora

ALERTĂ! Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, cere demisii

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru i-a cerut demisia şefului Direcţiei de Sănătate Publică din Iaşi Vasile Cepoi, afirmă surse liberale, conducerea DSP fiind acuzată că a emis autorizaţia de funcţionare pentru spitalul mobil de la Leţcani, deşi unitatea medicală are serioase deficienţe.

Nelu Tătaru a vizitat duminică spitalul mobil de la Leţcani, pentru a evalua situaţia acestei unităţi medicale, arătându-se nemulţumit că Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a emis autorizaţia de funcţionare, în ciuda unor deficienţe majore cu care se confruntă unitatea, conform adevarul.ro.

Surse liberale afirmă că ministrul Nelu Tătaru i-ar fi cerut demisia şefului DSP Iaşi, Vasile Cepoi, acuzându-l că a greşit în acest caz şi că a vrut să-l acopere pe fostul şef al Consiliului Judeţean, social-democratul Maricel Popa.

ALERTĂ! Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, cere demisii 8

Aceleaşi surse au precizat că Vasile Cepoi ar fi spus că nu consideră că ar fi greşit, moment în care ministrul i-a replicat că aşteaptă să demisioneze.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii