ALERTĂ! Marcel Ciolacu cere demisia lui Orban. În caz contrar îl va da jos prin moțiune de cenzură. Cine îi este alături. FOTO 1
Ultima Ora Politic

ALERTĂ! Marcel Ciolacu cere demisia lui Orban. În caz contrar îl va da jos prin moțiune de cenzură. Cine îi este alături. FOTO

Liderul PSD Marcel Ciolacu afirmă că s-ar impune demisia premierului Ludovic Orban.

În cazul în care,Orban, nu va demisiona șeful PSD, Marcel Ciolacu spune că moțiunea este deja scrisă, de către Șerban Nicolae și că a negociat deja voturile necesare pentru ca Ludovic Orban să fie demis din fruntea Guvernului.

„Cred că demisia lui Orban de fapt ar fi cea mai potrivită, pentru că acum președintele ar trebui doar să recunoască un eșec politic în acest guvern.

Dacă va fi peste câteva luni cu aceste prelungiri de stări de urgență și de alertă președintele României va avea de gestionat un dezastru.

Vom avea voturile suficiente ca să treacă această moțiune. Am avut discuții cu toți liderii politici cu reprezentare în Parlamentul României.

Marea majoritate a liderilor politici și a grupurilor parlamentare doresc să voteze această moțiune. Mulți dintre ei au și anunțat: domnul Victor Ponta a anunțat, domul Tăriceanu a anunțat. Sunt ferm convins că vor fi voturile necesare”, a spus Ciolacu,la antena3.

ALERTĂ! Marcel Ciolacu cere demisia lui Orban. În caz contrar îl va da jos prin moțiune de cenzură. Cine îi este alături. FOTO 2
ALERTĂ. PONTA VREA LA GUVERNARE CU CIOALACU ȘI TĂRICEANU. CERE DEMISIA DE URGENȚĂ A LUI ORBAN

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.