Alertă. Carmen Dan elimină tablete de la secțiile de vot. Se pregătește furtul alegerilor prezidențiale
Alertă. Carmen Dan elimină tablete de la secțiile de vot. Se pregătește furtul alegerilor prezidențiale
Ultima Ora Politic

ALERTĂ. CRIMA DE LA MEDIAȘ, DEMISIILE LUI CARMEN DAN ȘI TUDOREL TOADER LA PARLAMENT

ALERTĂ. CRIMA DE LA MEDIAȘ, DEMISIILE LUI CARMEN DAN ȘI TUDOREL TOADER LA PARLAMENT

Președintele PMP Eugen Tomac le-a cerut, luni, demisia lui Tudorel Toader, și ministrului de Interne Carmen Dan, după crima care a avut loc în Mediaș, precizând că ministrului Justiției nu i-a păsat de efectele recursului compensatoriu, conform mediafax.ro

„Tudorel Toader (prin Legea recursului compensatoriu) şi Carmen Dan (ministrul de Interne, şefă peste Poliţia aflată în blocaj) ar trebui să își dea demisia după crima de la Mediaş. Toată lumea de bună credinţă i-a spus lui Tudorel Toader că recursul compensatoriu va avea efecte majore în ceea ce priveşte ordinea publică şi siguranţa cetăţeanului. Evident, acestuia nu i-a păsat şi şi-a pus în practică ideile greșite și fixe. În ceea ce o privește pe Carmen Dan, lipsa de reacție a Poliției naște haos. Miniștrii Justiției și de Interne ar trebui să îi privească în ochi pe membrii familiei tânărului ucis la Mediaș şi să le explice cum e cu suprapopularea din penitenciare”, a transmis Eugen Tomac, într-un comunicat de presă remis, luni, MEDIAFAX.

Liderul PMP îl acuză pe Liviu Dragnea că a transformat România „într-o nouă Brazilie”.

„Liviu Dragnea a transformat România într-o nouă Brazilie, în care atacuri violente sunt la ordinea zilei şi în care siguranţa cetăţeanului a devenit o poveste. România a devenit raiul infractorilor violenţi, iar siguranţa cetăţeanului a devenit o problemă acută”, a completat Tomac.

Totodată liderul deputaților PMP Eugen Tomac a anunțat că partidul său va susține la Parlament orice inițiativă legislativă care corectează „efectele dramatice, catastrofale ale Legii recursului compensatoriu”.

USR și PNL au anunțat depunerea unor proiecte de lege pentru eliminarea măsurii recursului compensatoriu.

Trei bărbați reținuți în cazul omorului din Mediaș vor fi prezentați luni instanței. Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu precizează că tânărul de 25 de ani a fost omorât cu 11 lovituri de cuțit.

Potrivit prim-procurorului Ion Veştemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, polițiștii din Sibiu au fost sesizaţi că în noaptea de duminică F.M.A. a muit în secţia de primiri urgenţe a Spitalului Mediaş, ca urmare a unei agresiuni ce a fost exercitată asupra sa de către trei bărbați, agresiune petrecută pe calea de acces a unui club de noapte din Mediaş.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.