ALERTĂ. Control psihologic obligatoriu pentru senatori și deputați 3
Ultima Ora Breaking News Politic

ALERTĂ. Control psihologic obligatoriu pentru senatori și deputați

Iulian Bulai a afirmat că ar trebui să fie făcut obligatoriu un test psihologic înainte ca un parlamentar să intre în Legislativ. Reacția vine după ce deputatul PSD Nicolae Bacalbașa l-a numit „clopotar” pe deputatul USR la audierea ministrului Culturii Bogdan Gheorghiu.

„Mai bine clopotar decât comunist! Astăzi, în fața mea, în comisiile reunite de cultură, la audierea ministrului Culturii, l-au lăsat nervii pe deputatul PSD, doctorul Bacalbașa! Susțin obligativitatea testului psiholog la intrarea în Parlament. Asemenea oameni nu ar trebui să mai aibă loc în viitorul Parlament!”, a scris Iulian Bulai, pe Facebook.

La audierea de marți în comisiile reunite pentru cultură din Parlament a ministrului desemnat Bogdan Gheorghiu, o discuție în contradictoriu s-a iscat între Nicolae Bacalbașa și Iulian Bulai.

ALERTĂ. Control psihologic obligatoriu pentru senatori și deputați 4

Social-democratul i-a spus deputatului USR că este „un individ obraznic” și că este „clopotar de la băieții cu epoleți sau în Norvegia”. Deputatul PSD le-a spus liberalilor și parlamentarilor USR nemulțumiți că fiecare se comportă „după cum vine de la mă-sa”.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.