Guvernul a decis. Românii vor fi obligați să instaleze pe telefon aplicația Ro-Alert
Ultima Ora Social

Alertă. Bucureștenii sunt sfătuiți să stea în casă prin mesaj de tip Ro Alert

Autoritățile au transmis, marți, un mesaj de avertizare prin intermediul aplicației RO-Alert cu privire la incendiul din comuna Afumați din județul Ilfov, bucureștenii fiind sfătuiți să rămână în case deoarece fumul se deplasează spre Capitală, informează ISU București-Ilfov.

„Incendiu depozit Remat în comuna Afumați/Ilfov cu degajări mari de fum, norul de fum se îndreaptă în direcția mun. București. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor. DSU-IGSU. Tip: Alerte extreme”, se arată în mesajul transmis prin intermediul Ro-Alert.

Potrivit ISU București-Ilfov, au fost alertate, pentru incendiul din Afumați, 18 autospeciale – unele la fața locului, altele în deplasare. În prezent se lucrează și pentru protejarea vecinătăților.

Un incendiu a izbucnit, marți, la un punct de colectare-reciclare autoturisme în Voluntari, pe Șoseaua de Centură, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, care precizează că arde, pe o mie de metri pătrați, o stivă de autoturisme.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov anunță că un incendiu a izbucnit, marți, la un punct de colectare-reciclare autoturisme în Voluntari, pe Șoseaua de Centură.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.