Alertă. Alexandru Cumpănașă trage semnalul de alarmă. Criminalul are complici 1
Ultima Ora Social

Alertă. Alexandru Cumpănașă trage semnalul de alarmă. Criminalul are complici

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei care ar fi fost răpiă, sechestrată și ucisă de monstrul Gheorghe Dincă, a postat, joi după-amiază, pe pagina sa de Facebook, un mesaj despre bărbatul bănuit că ar fi criminal în serie.

Alexandru Cumpănașu a publicat și fotografia unui presupus complice al monstrului din Caracal și cere tuturor ajutorul pentru a afla mai multe detalii despre acesta.

„Dragi romani, NU mai am nici un dubiu: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este PROTEJATTT . NU este un singuratic psihopat. Este parte din retele de trafic de minore!!!!. Are complici in mai multe tari europene. Si multa protectie din Romania. Va rog ajutati ma sa punem presiune pe toate institutiile sa o gaseasca!!! VA ROG. ITALIA, MAREA BRITANIE SUNT DOAR 2 TARI unde monstrul impreuna cu posibil familia lui a rapit si trimis fete sarace. MOR CU EI DE GAT. Trimiteti va rog mesaje catre toate institutiile si persoanele din Romania care pot face dreptate. #112vreausatraiesc. Pun aici o poza a unui complice dovedit al acestuia cu orice risc pt ca anchetatorii nu actioneaza transparent. Daca stiti info despre acest individ va rog dati ne info!!!!!!”, a scris Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook, postând și o poză de profil a unui individ despre care spune că i-ar fi complice monstrului din Caracal.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.