Tarom anulează zborul Londra (Heathrow) - Bucureşti (Otopeni) de la ora 16:50
Ultima Ora Social

Alertă! 150 de pasageri TAROM, blocați în aeroport

Cursa TAROM care trebuia să decoleze de pe aeroportul din Paris cu destinația Bucrești a fost anulată. Situația a produs mari neplăceri pasagerilor care aveau conexiuni către Chișinău sau Timișoara.

Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții TAROM, prin intermediul unui comunicat dat publicității în cursul zilei de miercuri. În respectiva informare, aceștia invocă defecțiuni de natură tehnică ale aeronavei care trebuia să efectueze zborul.

Compania TAROM atenționează pasagerii că este nevoită să anuleze cursa ROT 381/2 București-Paris-București, programată astăzi, 04 Iulie 2019, din cauza unor probleme de natură tehnică ale aeronavei care urma să efectueze zborul”.

În plus, transportatorul de pavilion cu cea mai mare vechime pe teritoriul României îi asigură pe toți pasagerii cursei care trebuia să decoleze de pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, pentru a ajunge în București la ora 15:50, că vor primi asistență, în comformitate cu regulamentele în vigoare.

Pasagerilor cursei anulate li se acordă asistență la sol conform Regulamentului EC 261/2004, iar personalul TAROM este mobilizat pentru a veni in întâmpinarea oricăror solicitări primite din partea pasagerilor afectați” , se arată în comunicatul TAROM.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.