Airbus va asigura operaționalitatea elicopterelor NASA timp de 10 ani. Contractul Hcare Infinite în valoare de 15 milioane de dolari se referă la flota NASA de elicoptere H135 1
Ultima Ora Externe

Airbus va asigura operaționalitatea elicopterelor NASA timp de 10 ani. Contractul Hcare Infinite în valoare de 15 milioane de dolari se referă la flota NASA de elicoptere H135

NASA a semnat cu Airbus Helicopters Inc. un contract în valoare de 15 milioane de dolari de tip HCare Infinite pentru asigurarea de servicii complexe de suport.

Documentul, care acoperă inițial 2 ani cu opțiunea de a fi extins pentru 10 ani, include tot spectrul de servicii de suport pentru flota de elicoptere H135 a NASA, care vor fi livrate de la sfârșitul acestei luni.

Airbus se obligă să asigure disponibilitatea operațională a flotei prin asigurarea de servicii de mentenanță și a pieselor de schimb.

În plus, Airbus va avea o echipă de 2 piloți, 2 mecanici și un manager de program staționați la Centrul Spațial Kennedy (KSC) din Florida, care aparține NASA, pentru a asigura operaționalitatea elicopterelor.

HCare Infinite este cel mai complex serviciu de suport pentru clienți, prin care compania asigură operaționalitatea totală a flotei, inclusiv mentenanța, suportul tehnic și livrarea pieselor de schimb, a uneltelor și consumabilelor.

Airbus Helicopters Inc. este cel mai mare furnizor de elicoptere din SUA, cu o cotă de piață de aproape 65% și o prezență de 50 de ani.

O echipă de peste 750 de angajați asigură producția locală a elicopterelor H125 și UH-72 Lakota și oferă servicii de asistență tehnică pentru flota de aproape 3100 de elicoptere aflată în serviciu în SUA.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.