Adriana a fost surprinsă de camerele de supraveghere în maşina bărbatului care a răpit-o şi ucis-o 1
Părinții Adrianei sunt devastați. Declarația terifiantă a tatălui
Ultima Ora Social

Adriana a fost surprinsă de camerele de supraveghere în maşina bărbatului care a răpit-o şi ucis-o

Adriana a fost surprinsă de camerele de supraveghere în maşina bărbatului care a răpit-o şi ucis-o. Mai multe imagini cu fetiţa de 11 ani pe locul din dreapta al autoturismului condus de olandezul care e principalul suspect au fost filmate la Gura Şuţii.

Adriana a fost surprinsă de camerele de supraveghere în maşina bărbatului care a răpit-o şi ucis-o 2

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiţă de 11 ani din Gura Şuţii, Dâmboviţa, a fost răpită vineri şi ucisă la scurtă vreme, corpul ei fiind găsit duminică pe marginea unui drum agricol de lângă comună, în tufişuri. Timp de două zile, sute de oameni, forţe de ordine şi localnici, au căutat-o în zadar, arată observator.tv.

Dar copila apare în mai multe cadre surprinse de camerele de supraceghere din comună, în maşina VW Touareg pe care olandezul o închiriase în Bucureşti. Ea stă pe scaunul din dreapta şi în imaginile filmate la ora 17.18 minute, la aproximativ 2 minute după răpire, pare că băbatul o ţine de mână.

Maşina a trecut prin dreptul mai multor camere de supraveghere şi Adriana e identificată pe scaunul din dreapta. În ultimele imagini surprinse fata apare chiar când maşina iese de pe şosea pe un drum lăturalnic, la aproximativ 1,5 km distanţă de locul unde fetiţa avea să fie găsită.

Olandezul venise de câteva zile în România, a închiriat un apartament în Bucureşti şi o maşină, pe care a folosit-o la răpirea şi uciderea fetiţei. Maşina a fost deja luată de poliţişti de la firma de închirieri auto şi percheziţionată. Urmează teste care să confirme sau să infirme existenţa ADN-ului Adrianei în interior.

Fetiţa de 11 ani dispăruse vineri, în Dâmboviţa, după ore. Fata a plecat de la şcoală şi nu a mai fost văzută de atunci. Ea a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. De asemenea, au fost folosite drone şi un elicopter.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.