Revoltă în justiție. Procuroarea lui Dragnea îi dă lovitura Adinei Florea
Adina Florea nu se lasă. Încearca pentru a 6-a oară să fie numită procuror-șef
Ultima Ora Justiție

Adina Florea nemulțumită de situația găsită la DNA. Sunt multe abateri. Ce planuri și-a propus

Adina Florea nemulțumită de situația găsită la DNA. Sunt multe abateri. Ce planuri și-a propus

Adina Florea, procurorul propus de Tudorel Toader pentru conducerea DNA, susține, în proiectul de management prezentat ministrului Justiției, că un bilanț necosmetizat al activității DNA scoate la lumină abateri de la rigorile statului de drept, iar uneori componente în conflict cu legea.

„Fără a nega, astfel, lucrurile bune care s-au realizat în ultimii ani, un bilanț necosmetizat al activității DNA pune în lumină destule, dacă nu prea multe, abateri de la rigorile statului de drept.

Fie că vorbim despre activitățile desfășurate de către procurori cu funcție de execuție, fie (mai grav) că ne raportăm la cei cu funcții de conducere, chiar la nivel de vârf, regăsim componente care s-au îndepărtat simțitor de la abordarea profesionistă, echilibrată, în contrast cu statutul profesiei noastre , iar uneori chiar în conflict cu legea”, se arată în proiectul de management al magistratului.

Iată aici ce vrea să facă Adina Florea la DNA

Proiect-Adina-Florea

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii