ACUZAȚIILE se țin lanț de Cristiano Ronaldo. Fotbalistul este în pericol. Acuzat de viol și pedofilie 1
Ultima Ora Sport

ACUZAȚIILE se țin lanț de Cristiano Ronaldo. Fotbalistul este în pericol. Acuzat de viol și pedofilie

ACUZAȚIILE se țin lanț de Cristiano Ronaldo. Fotbalistul este în pericol. Acuzat de viol și pedofilie

Prins deja într-un caz de viol redeschis de curând de autorităţile din Las Vegas, Cristiano Ronaldo (33 de ani) ar putea avea şi mai mari probleme, scrie Mediafax.

Potrivit informaţiilor oferite de presa engleză, Lesilie Stovall, avocata lui Kathrynh Mayorga, prima femeie care l-a acuzat direct pe CR7, a mai găsit alte fete care ar fi trecut prin episoade asemănătoare cu cel descris de clienta sa.

După ce săptămâna trecută a dezvăluit că a mai găsit o victimă a superstarului portughez, Stovall susţine, acum, că a fost sunată de către o altă femeie care pretinde că a fost violată tot la finalul unei petreceri la care Ronaldo a luat parte.

În plus, britanicii de la The Sun au lansat informaţia conform căreia o a doua femeie i s-a plâns avocatului Stovall că a „a fost rănită de Cristiano Ronaldo”, în timp ce o alta i-a dezvăluit că, în 2009, a acceptat o înţelegere secretă cu lusitanul pentru a nu-l acuza public de viol. Deşi nu a făcut publice numele autoarelor noilor acuzaţii, Stovall a dezvăluit că informaţiile au ajuns la urechile anchetatorilor din Las Vegas care se ocupă de acest dosar.

CR7 ar putea fi acuzat de pedofilie

Iar acuzele la adresa superstarului lui Juventus Torino nu se opresc aici. Tot The Sun a scris, duminică, pe larg despre cum Ronaldo s-ar fi culcat, în schimbul a 4.000 de euro, cu o fată pe nume El Mahroug. Partea care-l incriminează pe portughez e legată de faptul că evenimentul se petrecea în 2010, când El Mahroug, una dintre prostituatele din reţeaua lui Silviu Berlusconi, avea doar 17 ani. Potrivit legislaţiei din Italia, ţara în care Ronaldo s-a „încurcat” cu prostituata minoră, sexul plătit cu o persoană care nu a împlinit 18 ani e considerat infracţiune şi se pedepseşte ca atare. La fel ca în alte cazuri, Ronaldo a declarat că nu a cunoscut-o şi nu a întâlnit-o niciodată pe Karima El Mahroug.

Procesul în care Mayorga îl acuză pe Ronaldo de viol a fost redechis de curând de autorităţile din Las Vegas (SUA), iar fapta care pătează acum imaginea vârfului lui Juventus s-ar fi petrecut pe 13 iunie 2009, într-un hotel. În plângerea pe care a depus-o a doua zi, Mayorga a refuzat să ofere numele atacatorului, pe care l-a descris drept „un celebru jucător de fotbal”. Pentru că plângerea nu a conţinut nici numele jucătorului, nici descrierea lui, nici locul unde s-ar fi petrecut violul, poliţiştii americani au închis ancheta, una pe care au anunţat că o vor redeschide la nouă ani şi jumătate distanţă.

Pe 27 septembrie, Mayorga a explicat că i-a fost teamă să nu fie umilită public şi să suporte eventuala răzbunare a superstarului portughez, lucru consemnat la un tribunal din Las Vegas.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii