PSD este varză. Robert Negoiță confirmă: nu au nicio șansă la prezidențiale, indiferent de candidat
Robert Negoiță o face praf pe Dăncilă. Acuzații incendiare la adresa liderului PSD
Ultima Ora Politic

ACUZAȚII GRAVE pentru Robert Negoiță. Scandalul din PSD a ajuns la primarul sectorului 3

ACUZAȚII GRAVE pentru Robert Negoiță. Scandalul din PSD a ajuns la primarul sectorului 3
Deputatul Cătălin Rădulescu susține că primarul Robert Negoiță dă de mâncat și de băut procurorilor DNA, pentru a scăpa de dosarul de evaziune fiscală de 20 de milioane de euro. Rădulescu spune că la un CEx va cere să i se ridice sprijinul politic lui Negoiță.

Acuzații incendiare la CEx al PSD. Deputatul Cătălin Rădulescu l-a atacat pe primarul sectorului 3, Robert Negoiță, care s-a poziționat în tabăra anti – Dragnea, pe care l-a acuzat că face deservicii partidului și au fost și atacuri la persoană. Deputatul l-a numit pe primarul sectorului 3 „un băiețaș care și-a luat bacalaureatul la 30 de ani, e zero barat, e un nimeni”. Rădulescu a mai spus că, pentru a scăpa de dosarele pe care le are, Negoiță dă de mâncare și de băut procurorilor DNA la hotelul Rin. Rădulescu susține că în curând vor apărea și fotografii. „În scurt timp o să vă dăm și fotografii, ca să vedeți cine mănâncă la el acolo și cum își închide dosarele. Poate și de-asta a ieșit împotriva domnului Dragnea”, a afirmat Rodulescu.

Politicianul mai spune că la următorul CEx cere retragerea sprijinului politic pentru Negoiță și din calitatea de președinte al Asociațiilor Municipiilor. „A declarat că el nu este primarul PSD, ci al sectorului 3. Pentru asta o să-i dăm ocazia să fie doar primar al sectorului 3, nu al PSD. Poate să meargă în Piața Victoriei și să facă mitting cu cei care strigă împotriva noastră „ciuma roșie” și altele”, a declarat Rădulescu.

„O să-i dăm ocazia, acestui băiețaș, să meargă acolo, în calitate de independent, ca să nu mai poată comenta de acum încolo nimic”, a mai adăugat deputatul.

La Palatul Parlamentului are loc CEx al PSD, în care se discută scrisoarea prin care i se cere demisia, din toate funcțiile de conducere, lui Liviu Dragnea.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii