În microbuz se aflau muncitori care, luni dimineaţa, se îndreptau spre locul de muncă. Aceștia lucrează la autostrada Lugoj-Deva. Polițiștii fac cercetări la fața locului. „În jurul orei 06.20, pe DJ 706A, între Ilia și Bretea Mureșană, un microbuz cu muncitori a lovit un copac, din cauza faptului că șoferului i s-a făcut rău la volan. Patru victime sunt transportate la spital.Traficul nu este blocat", a spus Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Ultima Ora Social

Accident violent în Bacău. Un microbuz s-a răsturnat. 16 persoane rănite

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism s-a produs în municipiul Bacău, în noaptea de joi spre vineri. În urmă impactului extrem de violent, 16 persoane au fost rănite, scrie romaniatv.net

„În urmă evaluării de la faţa locului au fost identificate 5 persoane în autoturism şi 14 persoane în microbuz. Iniţial, 14 persoane cu politraumatisme şi contuzii, dar conştiente toate, au solicitat îngrijiri medicale. Apoi alte 2 persoane au solicitat acelaşi lucru. În total au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe 16 persoane pentru investigaţii medicale”, a declarat Adrian Cepoi din cadrul ISU Bacău.

Potrivit sursei citate, victimele accidentului au traumatisme uşoare.

Conform reprezentanţilor IPJ Bacău, citaţi de bacău.net, un șofer de 41 de ani din Neamț, care se află la volanul unui microbuz, nu a acordat prioritate la intrarea în sensul giratoriu și a lovit un autoturism Mercedes. La volanul autoturismului Mercedes se află un tânăr de 24 de ani din Bacău.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În urmă accidentului, poliţistii au întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.