Elicopterul SMURD la fața locului
Elicopterul SMURD la fața locului
Ultima Ora Social

Accident grav la Brașov. O fetiță a murit, iar mama și frățiorul mai mic sunt grav răniți

O fetiţă de aproximativ 7 ani a decedat în accidentul petrecut vineri dimineaţa, pe DN 13, la ieşirea din Rupea spre Sighişoara, ea fiind descoperită de pompierii braşoveni după ce au ridicat autoturismul răsturnat într-un pârâu.

Iniţial, echipajele ISU sosite la faţa locului au descarcerat două persoane, o femeie şi copilul ei de aproximativ 2 ani, aceştia, găsiţi în stare gravă, fiind intubaţi, în sprijinul lor fiind solicitat un elicopter SMURD.

Ulterior, după ce au ridicat maşina răsturnată într-un pârâu, pompierii au descoperit sub aceasta şi o fetiţă, de circa 7 ani, pentru care echipajele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Potrivit ISU Braşov, până la sosirea pompierilor, un echipaj al Jandarmeriei Braşov, care era în drum spre o altă misiune, i-a acordat ajutor celei de-a patra persoane aflată în autoturismul răsturnat în pârâu, un bărbat, menţinându-i capul la suprafaţa apei să nu se înece şi scoţându-l, ulterior, din maşină.Conform IPJ Braşov, în autoturismul implicat în accident, înmatriculat în Ungaria, se afla o familie cu doi copii. Din primele cercetări, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit un parapet de pe marginea părţii carosabile din dreapta sensului său de mers, după care s-a răsturnat în şanţul din stânga.

ORA 08.43 Braşov: O femeie şi copilul ei de aproximativ 2 ani, răniţi grav într-un accident la ieşirea din Rupea

O femeie şi copilul ei de aproximativ 2 ani au fost grav răniţi, vineri dimineaţa, într-un accident petrecut la ieşirea din localitatea Rupea spre Sighişoara, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.Conform sursei citate, un autoturism în care se aflau trei persoane, între care un copil de aproximativ doi ani, s-a răsturnat şi a ajuns într-un pârâu de la marginea carosabilului. În urma accidentului, două persoane au rămas încarcerate, un adult şi copilul.Pompierii braşoveni au intervenit la faţa locului cu un echipaj de descarcerare, unul cu apă şi spumă, trei echipaje SMURD şi unul de la Ambulanţă. De asemenea, s-a solicitat intervenţia unui elicopter SMURD pentru transportul victimelor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.