În microbuz se aflau muncitori care, luni dimineaţa, se îndreptau spre locul de muncă. Aceștia lucrează la autostrada Lugoj-Deva. Polițiștii fac cercetări la fața locului. „În jurul orei 06.20, pe DJ 706A, între Ilia și Bretea Mureșană, un microbuz cu muncitori a lovit un copac, din cauza faptului că șoferului i s-a făcut rău la volan. Patru victime sunt transportate la spital.Traficul nu este blocat", a spus Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Ultima Ora Social

Accident grav în Vrancea. Un bărbat beat și fără permis a spulberat 2 tinere

Un bărbat beat, aflat la volanul unei mașini, a spulberat două tinere pe un drum comunal din județul Vrancea, fugind apoi de la locul accidentului. Polițiștii au aflat că bărbatul nu avea nici măcar permis de conducere.

Potrivit IPJ Galați, polițiștii din Tecuci au prins, duminică seara, un bărbat de 30 de ani din comuna Țepu, bănuit că, în aceeași zi, a condus o mașină într-o localitate din județul Vrancea și a lovit două tinere de 17 și 18 ani, care mergeau pe jos, pe un drum comunal.

După ce a spulberat tinerele, bărbatul a fugit de la locul accidentului.

„După identificarea și depistarea bărbatului, pe raza comunei Țepu, polițiștii au efectuat verificări, constatând că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. El a fost predat polițiștilor din judetul Vrancea, care l-au testat alcoolscopic, valoarea înregistrata fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat”, arată sursa citată.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.