Accident grav în Caraș Severin! Trei persoane au fost transportate de urgență la spital 1
Ultima Ora Social

Accident grav în Caraș Severin! Trei persoane au fost transportate de urgență la spital

Accident grav în Caraș Severin acolo unde trei persoane au fost rănite într-un incident produs vineri pe DN 58. Mai exact, evenimentul rutier a avut în afara localităţii Brebu și au fost implicate un ansamblu de vehicule, format din cap tractor şi semiremorcă şi un autoturism. Conform celor de la IPJ Caraș, din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 49 de ani, în timp ce conducea ansamblul de vehicule din direcţia Reşiţa-Brebu, ar fi frânat brusc pentru a evita impactul cu un vehicul care circula în faţa sa.

Acesta ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 38 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a două persoane din autoturism, şoferul şi o femeie de 36 de ani, şi rănirea uşoară a unei minore de opt ani, toţi fiind transportaţi la spital. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, arată fanatik.ro.

Se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, precizează IPJ Caraş-Severin. ”La intrare în Brebu s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un camion. Accidentul s-a soldat cu trei victime, din care una încarcerată. Au intervenit de urgență un echipaj de stingere și unul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanță și forțe ale Poliției. 

Pompierii militari acționează pentru descarcerare, asigurare măsuri PSI și acordare prim ajutor la față locului. Toate cele trei victime sunt conștiente. Cele două victime neîncarcerate au fost transportate la spital. Circulația a fost întreruptă preț de câteva ore până când unitățile medicale au preluat victimele și polițiștii și-au încheiat cercetările.

Traficul a fost reluat inițial pe o singură bandă după care oamenii legii și-au dat acordul ca drumul să fie folosit în cote normale” , a spus plt. maj. Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.