A sunat la 112 pentru a preveni o tragedie. Răspuns: "Mergeţi mâine şi faceţi reclamaţie!" 1
Ultima Ora Politic Social

A sunat la 112 pentru a preveni o tragedie. Răspuns: „Mergeţi mâine şi faceţi reclamaţie!”

Un bărbat din Constanjţa care a cerut ajutorul Poliţiei, după ce a întâlnit doi adolescenţi beţi care conduceau cu peste 100 de km/h o maşină, în Vadu (Corbu, Constanţa), a primit un răspuns uluitor atunci când a sunat la 112, scrie romaniatv.net.

„112 – apelati cu incredere ! Nu au echipaje disponibile ! Multumim Politia Navodari !!

Aseara in miezul noptii am avut un eveniment ciudat in localitatea Vadu comuna Corbu din jud.Constanta !!Doi copii cu varste intre 14-18 ani fugeau cu viteze de peste 100km/h cu un Renault Kangoo prin localitate , eram sa ne tamponam la o intersectie , am reusit sa ma tin dupa ei si sa i opresc ( pt ca li s a oprit motorul masinii din care iesea si fum , ulei incins si apa fiebea) si am descoperit 2 copii bauti morti si fumati cred , care erau in mijlocul unei petreceri ! Unul din ei a fugit in curtea unui consatean , care a iesit la 3 dimineata cu furca in strada , ca un strain ii tragea de geamuri, l am calmat si i am povestit situatia cu cei doi copii .. Jumatate din sat era treaz si pe strada de isprava copiilor si de zgomotul masinii ..Asa ca am apelat la ajutorul Politiei pt a ne ajuta sa rezolvam acest caz.Intre timp copii au abandonat masina ramasa impotmolita la marginea satului ( Se vede in poze) si au rupt-o la fuga prin sat prin curtile oamenilor.Le am povestit celor de la Politie ca am avut conflicte verbale cu ei , dar erau agresivi si bauti si nu am avut chef sa isc vreo bataie pe acolo.

Am sunat la 112 …

Si raspunsul a fost magnific : Politia Orasului Navodari :

” Nu avem nici un echipaj in zona Vadu si nici pe cineva disponibil acum sa vina la dvoastra ! Faceti poze la masina si duceti-va maine la Navodari si depuneti reclamatie la Politie ! ”

Apel inregistrat la serviciul de urgenta al Romaniei 112 !!!!?????

Excelent ! Deci daca locuiti in comuna Corbu sau Vadu , recomandarea politiei este sa stati cuminti noaptea, daca intra cineva peste voi in curte va ascundeti bine in casa, daca auziti ceva pe strada stingeti lumina , ca nu are cine sa vina in ajutorul dumneavoastra la ore din astea tarzii.. Politia doarme si ea !

Multumim Politiei Orasului Navodari pt sustinere ( Morala )! Multumim Politia Romana !Multumim Guvernului pt ca banii nostri se cheltuie cu cap !

Repet!!! APEL INREGISTRAT LA 112 !”, a scris bărbatul pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.