A început mitingul împotriva legii carantinei și izolării! Câteva zeci de oameni fără măști în fața Guvernului. VIDEO 1
Ultima Ora Social

A început mitingul împotriva legii carantinei și izolării! Câteva zeci de oameni fără măști în fața Guvernului. VIDEO

Câteva zeci de poersoane care nu poartă mști scandează luni seara în fața Guvernului împotriva legii carantine și izolării

”ALARMĂ GENERALĂ! Au început să se adune Românii PATRIOȚI…12 +13+ 14+ 15 + 16 iulie, la ora 18:00, protest în piața Victoriei împotriva legii „stării de necesitate” votată acum în parlament.

NU SE MAI POATE!

Duminică, pe 12 & 13 & 14 & 15 & 16…. iulie, de la orele 18:00, vom fi #ÎNSTRADĂ la Guvern!Deputații au votat o lege perfidă care urmează să meargă la Senat. Nimeni în afară de noi nu poate opri această oroare legislativă votată în camera deputaților #NOAPTEACAHOȚII!

1️⃣ Dacă lăsăm gloata de pușcăriabili care ne pun cizma în frunte să treacă această lege, va deveni posibilă separarea forțată a membrilor familiei în cazul unei epidemii cu orice microorganism considerat patogen, nu doar COVID-19, epidemie care se poate institui din pix & parafă oricând de către OMS sau Guvern, nu folosind date și statistici medicale.

ALARMĂ GENERALĂ! Au început să se adune Românii PATRIOȚI…12 +13+ 14+ 15 + 16 iulie, la ora 18:00, protest în piața Victoriei împotriva legii "stării de necesitate" votată acum în parlament.NU SE MAI POATE!Duminică, pe 12 & 13 & 14 & 15 & 16…. iulie, de la orele 18:00, vom fi #ÎNSTRADĂ la Guvern!Deputații au votat o lege perfidă care urmează să meargă la Senat. Nimeni în afară de noi nu poate opri această oroare legislativă votată în camera deputaților #NOAPTEACAHOȚII! 1️⃣ Dacă lăsăm gloata de pușcăriabili care ne pun cizma în frunte să treacă această lege, va deveni posibilă separarea forțată a membrilor familiei în cazul unei epidemii cu orice microorganism considerat patogen, nu doar COVID-19, epidemie care se poate institui din pix & parafă oricând de către OMS sau Guvern, nu folosind date și statistici medicale. 2️⃣ Membrii familei pot fi separați: copii de părinți, bătrânii vulnerabili de copiii lor, persoane cu handicap de aparținători, și plasate în grijă statului o săptămâna, două, sau câte consideră ei că sunt necesare și ÎNDOPAȚI cu medicamente care pot avea reacții adverse severe chiar dacă sunt sănătoși și nu prezintă simptome de boală. 3️⃣ Persoane sănătoase, doar suspecte de boală sau considerați "purtători" fără simptome din cauza testelor cu rezultate având veridicitate îndoielnică, pot fi ridicați pe sus și duși în carantină. 4️⃣ Legea prevede și confiscarea bunurilor de uz comun ale acestor persoane: telefon mobil, geantă, mașină, etc. Orice om a înțeles deja că această pandemie este un circ penibil regizat pe baza unor teste chestionabile și niște statistici bazate pe uz de fals, care curg din goarna unei prese și mass-medii plătite să semene teroare. Orice român s-a prins că un asimptomatic este o persoană perfect sănătoasă care este etichetată ca fiind bolnavă de aceste teste care în România scot câte 600 de bolnavi pe zi, din 3000 de testări, în timp ce, la intrare în Grecia, nu găsesc decât 1 bolnav pe zi din peste 5000 de testări! Nu lăsăm puroiul de corupție de la conducerea acestei țări să pună un popor întreg de oameni sănătoși în detenție medicală națională după cheful OMS-ului, sau a blatiștilor care-și fac bișnița cu măștile până intră în blocaj financiar, mental și sanitar toată țara! DUMINICĂ si LUNI si MARTI si MIERCURI- 12 +13 IULIE + 14+ 15 + 16 – 18:00 – LA GUVERN!

Publicată de Marco Santorelli Adrian pe Luni, 13 iulie 2020

2️⃣ Membrii familei pot fi separați: copii de părinți, bătrânii vulnerabili de copiii lor, persoane cu handicap de aparținători, și plasate în grijă statului o săptămâna, două, sau câte consideră ei că sunt necesare și ÎNDOPAȚI cu medicamente care pot avea reacții adverse severe chiar dacă sunt sănătoși și nu prezintă simptome de boală.

3️⃣ Persoane sănătoase, doar suspecte de boală sau considerați „purtători” fără simptome din cauza testelor cu rezultate având veridicitate îndoielnică, pot fi ridicați pe sus și duși în carantină.

4️⃣ Legea prevede și confiscarea bunurilor de uz comun ale acestor persoane: telefon mobil, geantă, mașină, etc. Orice om a înțeles deja că această pandemie este un circ penibil regizat pe baza unor teste chestionabile și niște statistici bazate pe uz de fals, care curg din goarna unei prese și mass-medii plătite să semene teroare.

Orice român s-a prins că un asimptomatic este o persoană perfect sănătoasă care este etichetată ca fiind bolnavă de aceste teste care în România scot câte 600 de bolnavi pe zi, din 3000 de testări, în timp ce, la intrare în Grecia, nu găsesc decât 1 bolnav pe zi din peste 5000 de testări!

Nu lăsăm puroiul de corupție de la conducerea acestei țări să pună un popor întreg de oameni sănătoși în detenție medicală națională după cheful OMS-ului, sau a blatiștilor care-și fac bișnița cu măștile până intră în blocaj financiar, mental și sanitar toată țara!”,scriu organizatorii pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.