Belgia este prima echipă calificată la Euro-2020
#coronavirus Sport Ultima Ora

Restart pentru pariorii sportivi! Iată pe ce se poate paria în luna iunie

Microbiştii din Europa şi nu numai, aşteptau cu nerăbdare luna iunie pentru a lua parte la acţiunea Campionatului European de Fotbal, însă Euro 2020 a fost amânat pentru vara anului viitor din cauza pandemiei.

Totuşi, în această vară, se va putea paria pe numeroase campionate fotbalistice, care vor încerca să-şi finalizeze sezoanele. Spre deosebire de nemţi, care au reluat deja Bundesliga de la mijlocul lunii mai, francezii şi belgienii au decis să încheie campionatele prematur. La Liga va începe pe 11 iunie, iar Serie A pe 17 iunie.

În rest, competiţiile fotbalistice din aceste ţări au reînceput sau vor reîncepe pe parcursul acestei luni: Danemarca, Ucraina, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Austria, Polonia, Serbia, Grecia, Slovenia, Croaţia, Portugalia şi Turcia.

În Anglia, luna iunie a început cu dreptul, după ce pe parcursul pandemiei, numai anumite competiţii de darts au fost organizate pe insulă. Snookerul şi cursele de cai au reînceput în Anglia de la 1 iunie, urmând ca acţiunea din Premier League să fie reluată abia pe 17 iunie, în timp ce la eşalonul secund, Championship se va da restartul 3 zile mai târziu.

În SUA, unele curse de cai au continuat şi pe parcursul pandemiei, însă anumite evenimente au fost amânate. Una dintre cele mai importante competiţii de golf, PGA Tour, a fost reprogramată pentru a începe în data de 11 iunie. Automobilismul reîncepe, cu prima cursă de NASCAR programată în data de 6 iunie pe Atlanta Motor Speedway. Totuşi, americanii nu au anunţat încă nimic cu privire la fotbal, baseball, baschet şi hochei.

Sezonul 2020 din Formula 1 va începe abia în data de 5 iulie: Prima cursă va fi organizată în Austria, în data de 5 iulie. Tenisul va reîncepe treptat, însă este neclar felul în care va arăta calendarul în acest an. Spre exemplu, Britanicii vor organiza 4 turnee în luna iulie, pentru a le oferi jucătorilor autohtoni ocazia de a-şi intra în formă.

Restart pentru pariorii sportivi! Iată pe ce se poate paria în luna iunie 1

Sporturile de contact au început încă din mai, prin intermediul galei UFC 249. Liga de Rugby din Australia s-a reluat în 28 mai.

În România organizarea evenimentelor sportive în aer liber, fără spectatori, este permisă începând de la 1 iunie. Şi primele solicitări nu au întârziat să apară din partea conducătorilor din fotbal, automobilism, ciclism şi motociclism.

Liga 1 va reîncepe pe 12 iunie, iar în această etapă va avea loc derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB.

În cazul sporturilor care se desfăşoară în interior, se pot reîncepe antrenamentele tot de la începutul lunii iunie, însă sportivii vor fi siliţi să respecte anumite reguli, cum ar fi respectarea distanţierii între participanţi, asigurându-se de 7mp/persoană. Aşadar, cel puţin până pe 15 iunie vor exista destule restricţii pentru foarte mulţi sportivi, iar reluarea acestor competiţii va putea fi posibilă, cel mai probabil, de luna viitoare.

Restart pentru pariorii sportivi! Iată pe ce se poate paria în luna iunie 2Aceste măsuri însă au fost criticate de către diverşi oameni din sport, care nu înţeleg de ce, sporturile în aer liber nu pot avea măcar 500 de spectatori, întrucât acest lucru este permis în cazul spectacolelor artistice ţinute în aer liber. Totodatacoronavirusul schimbă regulile şi în cazinourile fizice. Consilierul guvernamental în domeniu estimează redeschiderea industriei jocurilor de noroc pe 15 iunie. Până atunci, statul român plăteşte zeci de milioane de euro pe şomajul tehnic încasat de angajaţi din sălile de păcănele.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii