Ponta i-a transmis lui Cuc un mesaj de la călătorii de pe Aeroportul Otopeni: “Mincinosule, nesimţitule, incompetentule” 1
Ultima Ora Politic Social

Ponta i-a transmis lui Cuc un mesaj de la călătorii de pe Aeroportul Otopeni: “Mincinosule, nesimţitule, incompetentule”

Fostul premier al României, Victor Ponta a postat pe o rețea de socializare un mesaj dur pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc! Acesta a povestit cum în Aeroportul Henry Coandă aproape o mie de oameni stau îngrămădiți la ora 01.30 dimineața și toți ar vrea să-i transmită gânduri „de bine” oficialului. Ponta spune că românii l-au făcut pe Cuc mincinos, nesimțit și incompetent și l-au acuzat pentru felul în care se prezintă cel mai mare aeroport al țării.

”Aeroportul Bucureşti Otopeni-ora 1.30 dimineaţă! Aproape o mie de oameni vor să îi transmită Ministrului Transporturilor Răzvan Cuc următoarele gânduri “de bine” (alături de tradionala deja “..ie”): mincinosule, nesimțitule, incompetentule!  Poliţiştii de frontieră stau înghesuiţi în câteva cabine şi fac minuni să proceseze paşapoartele oamenilor obosiţi de pe drum şi nervoşi pentru cozile uriaşe / pentru noi spaţii şi noi cabine pentru poliţişti este nevoie de aprobarea şi organizarea Ministerului Transporturilor-care evident are treburi mai importante de făcut!  Iar Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a avut o singură treabă : să îl schimbe pe directorul Aeroportului pus de Rovana Plumb cu un om al lui! De restul îl doare în cot! După ce reuşim să trecem toţi de control (prin efortul poliţiştilor prezenţi la oră asta la treabă) ajungem la bagaje unde urmează să aşteptăm încă o jumătate de oră că nu sunt destui lucrători să pună bagajele pe bandă. Şi pentru asta trebuie decizie a Ministrului Transporurilor! Aeroportul Otopeni este singurul aeroport din Europa ( probabil şi din lume) unde NU MAI EXISTĂ cărucioare pentru cei cu bagaje multe-probabil că s-au scos până apare o firmă a Ministrului din Giurgiu ( că din Teleorman nu mai e la modă)!”, a scris Victor Ponta în postare.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.