10 August. Rareș Bogdan anunță dezvăluri bombă! Vor intra la Pușcărie! ”Dreptate!! Vinovații trebuie să plătească!”
10 August. Rareș Bogdan anunță dezvăluri bombă! Vor intra la Pușcărie! ”Dreptate!! Vinovații trebuie să plătească!”
Ultima Ora #DNA Politic

10 August. Rareș Bogdan anunță dezvăluri bombă! Vor intra la Pușcărie! ”Dreptate!! Vinovații trebuie să plătească!”

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, este profund mâhnit de faptul că, procurorii amână cât pot de mult, judecarea Dosarului 10 August.

Rareș Bogdan anunță că, în curând va face dezvăluiri cutremurătoare despre ceea ce s-a întâmplat în Piața Victoriei, la 10 August 2018, la Mitingul Diasporei.

”Dreptate!! Vinovații trebuie să plătească!

Vor trece tot 30 de ani până ne vom apropia de adevărul juridic în Dosarul „10 august”? Trăim de 30 de ani într-un stat bolnav, care nu-și apără cetățenii.

10 August. Rareș Bogdan anunță dezvăluri bombă! Vor intra la Pușcărie! ”Dreptate!! Vinovații trebuie să plătească!” 15

Uite-așa se decredibilizează Justiția!Constat că unele instituții ale statului nu fac niciun efort să înțeleagă că sunt în slujba cetățenilor!

Am senzația că jandarmii n-au priceput nimic din ce s-a întâmplat acum 2 ani, se comportă după un șablon învechit, comunistoid, iar o parte din Justiție îi apără, din incompetență, ticăloșie/complicitate sau inerție exact pe cei care au confiscat-o sau au încercat din răsputeri să o pună în slujba PSD.

10 August. Rareș Bogdan anunță dezvăluri bombă! Vor intra la Pușcărie! ”Dreptate!! Vinovații trebuie să plătească!” 16

Pe ce lume trăim? Aproape 800 de plângeri pentru violențele din 10 august 2018 sunt halucinații?

N-a văzut o țară întreagă, și nu doar ea, cum au fost gazați protestatari pașnici, femei, copii, vârstnici, cum au fost bruscați oameni cu mâinile ridicate deasupra capului, cum turiști au fost puși la pământ fără noimă, într-un exces de zel inconștient, cum jurnaliști au fost agresați cu o plăcere criminală?

10 August. Rareș Bogdan anunță dezvăluri bombă! Vor intra la Pușcărie! ”Dreptate!! Vinovații trebuie să plătească!” 17

Oare un dosar crucial pentru sănătatea noastră poate avansa doar în urma presiunilor publice ale unor oameni ce refuză să se predea infractorilor?

10 August. Rareș Bogdan anunță dezvăluri bombă! Vor intra la Pușcărie! ”Dreptate!! Vinovații trebuie să plătească!” 18

Mai există dreptate în România, dreptate pentru oamenii cinstiți, care nu mai înghit traseismul sau idiocrația, sau ea funcționează doar când trebuie acoperiți niște mediocri, corupți, niște grupuri de interese nesimțite și politicieni mizerabili?

10 August. Rareș Bogdan anunță dezvăluri bombă! Vor intra la Pușcărie! ”Dreptate!! Vinovații trebuie să plătească!” 19

Oare vocea românilor care se mobilizează să spere, cu ultimele puteri, că ticăloșii vor plăti, va fi, vreodată, auzită?”, scrie Rareș Bogdan pe facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii