Simona Halep, Ana Bogdan și Irina Begu joacă astăzi la Roland Garos Simona Halep, Ana Bogdan şi Irina Begu joacă joi în turul doi la Roland Garros
halep
Sport Ultima Ora

Simona Halep – Ekaterina Makarova 6-1, 6-0

Meciul cu Makarova, mai bine zis antrenamentul cu public al Simonei Halep, s-a încheiat după numai 50 de minute. Românca și-a zdrobit adversara cu un sec 6-1, 6-0 și va va juca în 16-imi cu învingătoarea meciului Van Uytvanck – Mertens.

Simona Halep, campioană în 2016 și 2017 la Madrid, a început perfect ediția din acest an, cedând doar un game. Simona a avut un joc extraordinar, în care a servit foarte bine, s-a deplasat excelent și a fost foarte agresivă.

Simona a făcut 6 break-uri în acest meci și a dominat fiecare schimb, Makarova nereușind să se ridice la nivelul Simonei. Halep a jucat pefect în acest prim set, dominând clar fiecare schimb. Serviciul jucătoarei noastre a fost excelent, reușind doi ași, iar deplasarea în teren a fost la cele mai înalte cote. Makarova nu a putut răspunde loviturilor precise trimise de Halep și nici nu i-a putut pune presiune pe serviciu.

În setul doi, jocul Simonei a fost și mai bun. Nu a cedat niciun game și nu a avut nicio emoțioe în fața rusoaicei, reușind să controleze fiecare game.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.