Simona Halep s-a supărat. Atac incendiar la Guvernul Dăncilă
Sport Ultima Ora

Finala Simonei Halep este în pericol! Se anunţă ploaie torențială peste terenul de la Roland Garros

Simona Halep dispută azi finala de la Roland Garros împotriva americancei Sloane Stephens, de la ora 16:00. Finala este însă pusă în pericol de prognoza meteo de la Paris.

Deși deocamdată e soare la Paris, previziunile nu sunt deloc îmbucurătoare în perspectiva finalei pe care Simona o dispută azi împotriva lui Sloane Stephens. La ora meciului, cerul va fi noros, fiind 34% șanse de ploaie, chiar dacă temperatura va fi una plăcută, în jur de 25 de grade. Orașul aflat în mijlocul regiunii Île-de-France se află, până duminică dimineața, sub amenințările codului portocaliu de ploaie, potrivit gsp.ro.

Cum jocul lui Halep se bazează foarte mult pe imprimarea top-spinului în lovituri, o eventuală vreme ploioasă ar putea dezavantaja stilul de joc al jucătoarei noastre, mai notează sursa citată.

Mingile ar deveni mult mai grele, aspect ce o poate incomoda pe Halep în a-și derula planul de joc prestabilit. Chiar ieri, la conferința de presă, Simona a spus răspicat că „mi-aș dori orice, doar să nu plouă în finală”.

Totuși, unii specialiști sunt de părere că o vreme ploioasă ar putea avantaja jucătoarele cu centru de greutate jos, așa cum este Simona Halep.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.