Viorica Dăncilă a fost huiduită pe Câmpia Libertății de la Blaj
Social Politic

Viorica Dăncilă a fost huiduită pe Câmpia Libertății de la Blaj

Duminică, 2 iunie este ultima zi a vizitei făcute de Papa Francisc în România, primul suveran Pontif care a ajuns în țara noastră, după mai bine de 20 de ani. La slujba de beautificare a șapte eroi martiri, oficiată de Sfântul Părinte pe scena special instalată în Câmpia Libertății din Blaj, ia parte un număr impresionant de credincioși atât din țară, cât și din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

De la un astfel de eveniment istoric nu puteau lipsi nici principalii actori ai scenei politice românești, printre care se numără și președintele Klaus Iohannis, sau premierul Viorica Dăncilă. Din nefericire pentru ea, Viorica Dăncilă a fost huiduită imediat ce și-a făcut apariția.

Șeful statului a venit pe Câmpia Libertății din Blaj, însoțit de soția sa, Carmen Iohannis, care de altfel a atras toate privirile, datorită ținutei aleasă special pentru vizita Papei.

Și-a luat-o din nou

Este vorba despre o rochie din mătase, de culoare albastru deschis, cu croială simplă și elegantă, până la genunchi.  Doamna Iohannis a ales un model asemănător și la primirea de pe aeroportul Otopeni, în momentul în care Suveranul Pontif a pășit pentru prima dată pe pământ românesc. Designerul care a semnat ținuta susține că prin intermediul acestei nuanțe, soția președintelui și-a propus să transmită un mesaj de seninătate.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.