spanzurat
spanzurat
Social Justiție Ultima Ora

Un băiat s-a spânzurat după ce i-ar fi fost confiscat telefonul

La doar 14 ani, un băiat s-a spânzurat în Satulung, Maramureș, după ce i-ar fi fost confiscat telefonul mobil. Adolescentul a fost găsit mort într-o magazie cu lemne, după ce își amenințase părinții că își va pune capăt zilelor. Nimeni nu l-a crezut în stare că va recurge la gestul extrem.

Băiatul locuia în comuna Ileanda, județul Sălaj, și a spus că pleacă la unul dintre părinți în localitatea Salulung ca să se sinucidă.

Vineri seara, adolescentul de 14 ani s-a spânzurat cu un fir de la o motocositoare într-o magazine cu lemne. Băiatul a fost găsit mort de unul dintre părinți, care a sunat disperat la 112.

Medicii de la ambulanță au efectuat manevrele de resuscitare și l-au transportat la Spitalul de Urgență din Baia Mare. Din păcate, băiatul a murit după câteva ore.

„Politistii au deschis o anchetă și desfășoară cercetări cu privire la cauzele și împrejurările în care a decedat băiatul”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș.

Potrivit sursei citate, minorul s-a sinucis, după ce unul dintre părinți i-ar fi confiscat telefonul mobil.

Din același motiv și-a pus capăt zilelor și o adolescentă din Suceava, care s-a spânzurat în gospodăria părinților.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii