Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat de soție
Social Ultima Ora

Un angajat al penitenciarului Oradea, mort în piscina unui hotel

Un angajat al Penitenciarului Oradea, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţă, în piscina unui hotel din municipiu unde participase la un dineu, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor declanşând o anchetă în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, a declarat că din concluziile preliminare ale raportului de constatare medico-legal reiese că decesul agentului a survenit ca urmare a înecului.

”Avem un dosar înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor având ca obiect decesul unui angajat al Penitenciarului Oradea. Aşa prevede procedura, în cazul unor morţi suspecte se înregistrează dosar penal. Din concluziile preliminare ale raportului de constatare medico-legal reiese că decesul a survenit ca urmare a înecului. Victima a fost găsită în piscina unui hotel din Oradea, unde aceasta se afla împreună cu un grup de colegi. A fost un accident nefericit. Continuă cercetările pentru a se stabili circumstanţele în care s-a produs decesul”, a spus Cotrău, citată de Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Peniteciarului Oradea, Adina Bîrda, a declarat, la rândul său, că victima avea 46 de ani, era magazioner în cadrul penitenciarului şi avea gradul de agent şef principal.

”Vineri a avut loc la un hotel din Oradea un dineu pentru a marca împlinirea a 35 de ani de la reînfiinţarea penitenciarului la care au fost invitaţi toţi angajaţii instituţiei. Programul nu prevedea şi servicii de piscină. Există o anchetă în derulare care va stabili cauzele producerii evenimentului”, a subliniat Bîrda.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.