Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca este printre cele mai frumoase din Europa 
Social Ultima Ora

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca este printre cele mai frumoase din Europa 

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca a fost nominalizat printre cele mai frumoase din Europa. Performanța este foarte importantă deoarece Clujul a candidat alături de alte 20 de orașe din Europa precum: Viena, Praga sau Köln, scrie unica.ro

https://www.unica.ro/targul-de-craciun-de-la-cluj-napoca-este-printre-cele-mai-frumoase-din-europa-261427

Este singurul eveniment de acest gen din România care ajunge în top. Târgul din Cluj-Napoca este descris drept un eveniment pentru întreaga familie, iar programul evenimentelor este gândit să îi bucure pe toți vizitatorii indiferent de vârstă. De la piese de teatru pentru copii, la concerte și interpretări artistice pentru adulți, „târgul are de toate pentru toți”, spun organizatorii.
Meșteșugarii din toate colțurile țării și-au expus creațiile, de la care clienții nu își pot lua ochii, precum produsele unicat realizate manual.

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca este printre cele mai frumoase din Europa  1
Târgul transilvănean rivalizează cu evenimente similare din Viena, Köln, Bruxelles sau Praga. Concursul pentru titlul de cel mai frumos târg de Crăciun a fost organizat de un site specializat, care promovează turismul și cultura. Clujul este descris ca fiind un important centru academic, cultural și de business, iar localizarea geografică oferă peisaje de vis. Câștigătorul va fi ales din 20 de târguri de Crăciun, din tot atâtea orașe europene. Votul se încheie pe 10 decembrie.

https://www.unica.ro/targul-de-craciun-de-la-cluj-napoca-este-printre-cele-mai-frumoase-din-europa-261427

În ultimii 10 ani, Zagreb a fost desemnat orașul cu cel mai spectaculos eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.