Tânără însărcinată în șapte luni, ucisă de iubit! Cei doi români din Bacău locuiau în Londra 1
Social Ultima Ora

Tânără însărcinată în șapte luni, ucisă de iubit! Cei doi români din Bacău locuiau în Londra

Crimă șocantă în Londra, Marea Britanie. O româncă de 28 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori în gât, iar suspectul reţinut în acest caz este chiar iubitul ei, Ioan Câmpeanu, de 43 de ani. Femeia era însărcinată în șapte luni, potrivit cancan.ro.

Ei au locuit în acelaşi cartier din Bacău, iar în urmă cu doi ani au devenit iubiţi, deşi el era căsătorit. Au plecat în Marea Britanie, dar acolo ar fi început o viaţă plină de chinuri pentru tânăra de 28 de ani.

E un bărbat foarte agresiv. Nu ne dădea voie să vorbim cu ea, o trimitea să facă prostituţie. A înjunghiat-o de mai multe ori. O maltrata”, povestește Ramona Hilițanu, sora româncei ucise, potrivit observator.tv

Și în ziua crimei a fost din nou scandal. Românca de 28 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori și a murit de pe urma rănilor de la gât. Totul s-a întâmplat chiar în casa în care ea locuia cu iubitul ei.

”A sunat-o pe soţia lui şi i-a spus că a omorât-o. Îmi spunea că îi este frică de el, că este criminal, că a mai comis o crimă în 2002”, spune Ramona Hilițanu.

Românca era însărcinată în şapte luni. Purta în pântec chiar copilul bărbatului acuzat de crimă.

”Când au ajuns paramedicii acolo, ea era decedată de 15 minute. A lăsat-o moartă în baie”, mai spune sora Andrei Hilițanu.

Andra Hilițanu a lăsat în urmă doi copii de 7 şi 9 ani. Familia româncei a postat pe Facebook un mesaj prin care cere sprijinul oamenilor, pentru repatriere şi înmormântare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.